Front comun pentru Serviciul de Permise

Front comun pentru Serviciul de Permise

Gheorghe Sorescu: In prezent, cea mai mare problema este alimentarea cu energie electrica

Fostul prefect, dar si actualul, se asigura ca angajatii Serviciului de Permise vor intra in noul sediu pana de sarbatori. Pentru asigurarea fondurilor necesare finalizarii investitiilor la noul sediu al Serviciului de Permise Botosani, a pus umarul la treaba inclusiv fostul subprefect, Cristian Roman, actual secretar general adjunct MIRA.

Roman sustine ca a reusit sa stranga suma de cinci miliarde de lei vechi urmand ca la prima rectificare sa fie alocata diferenta de sase miliarde lei vechi, sume necesare pentru finalizarea investitiei.

Am promisiunea ca la prima rectificare, indata ce se mai indeplinesc niste formalitati, va veni intreaga suma. Ii vom redistribui de la alta Institutie a Prefectului, cel mai probabil de la Satu Mare, pentru ca ei nu reusesc sa cheltuiasca acesti bani, a mentionat fostul prefect Roman.

Gheorghe Sorescu, actualul prefect de Botosani, a declarat ca pana la finele anului sediul va fi functional, in prezent facandu-se demersuri pentru rezolvarea problemei utilitatilor.

Suntem in situatia in care cea mai mare problema este alimentarea cu utilitati, cu energie electrica, care presupune un post de transformare care costa 270.000 de lei. Fondurile alocate de minister acum ne permit sa procuram transformatorul, in luna aceasta sediul va fi alimentat cu energie electrica si gaz, a specificat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

astăzi, 20:49
57

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

astăzi, 18:23
406

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

astăzi, 17:34
248

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...