Front comun pentru Serviciul de Permise

Front comun pentru Serviciul de Permise

Gheorghe Sorescu: In prezent, cea mai mare problema este alimentarea cu energie electrica

Fostul prefect, dar si actualul, se asigura ca angajatii Serviciului de Permise vor intra in noul sediu pana de sarbatori. Pentru asigurarea fondurilor necesare finalizarii investitiilor la noul sediu al Serviciului de Permise Botosani, a pus umarul la treaba inclusiv fostul subprefect, Cristian Roman, actual secretar general adjunct MIRA.

Roman sustine ca a reusit sa stranga suma de cinci miliarde de lei vechi urmand ca la prima rectificare sa fie alocata diferenta de sase miliarde lei vechi, sume necesare pentru finalizarea investitiei.

Am promisiunea ca la prima rectificare, indata ce se mai indeplinesc niste formalitati, va veni intreaga suma. Ii vom redistribui de la alta Institutie a Prefectului, cel mai probabil de la Satu Mare, pentru ca ei nu reusesc sa cheltuiasca acesti bani, a mentionat fostul prefect Roman.

Gheorghe Sorescu, actualul prefect de Botosani, a declarat ca pana la finele anului sediul va fi functional, in prezent facandu-se demersuri pentru rezolvarea problemei utilitatilor.

Suntem in situatia in care cea mai mare problema este alimentarea cu utilitati, cu energie electrica, care presupune un post de transformare care costa 270.000 de lei. Fondurile alocate de minister acum ne permit sa procuram transformatorul, in luna aceasta sediul va fi alimentat cu energie electrica si gaz, a specificat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
774

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1218

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
267

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...