Front comun pentru Serviciul de Permise

Front comun pentru Serviciul de Permise

Gheorghe Sorescu: In prezent, cea mai mare problema este alimentarea cu energie electrica

Fostul prefect, dar si actualul, se asigura ca angajatii Serviciului de Permise vor intra in noul sediu pana de sarbatori. Pentru asigurarea fondurilor necesare finalizarii investitiilor la noul sediu al Serviciului de Permise Botosani, a pus umarul la treaba inclusiv fostul subprefect, Cristian Roman, actual secretar general adjunct MIRA.

Roman sustine ca a reusit sa stranga suma de cinci miliarde de lei vechi urmand ca la prima rectificare sa fie alocata diferenta de sase miliarde lei vechi, sume necesare pentru finalizarea investitiei.

Am promisiunea ca la prima rectificare, indata ce se mai indeplinesc niste formalitati, va veni intreaga suma. Ii vom redistribui de la alta Institutie a Prefectului, cel mai probabil de la Satu Mare, pentru ca ei nu reusesc sa cheltuiasca acesti bani, a mentionat fostul prefect Roman.

Gheorghe Sorescu, actualul prefect de Botosani, a declarat ca pana la finele anului sediul va fi functional, in prezent facandu-se demersuri pentru rezolvarea problemei utilitatilor.

Suntem in situatia in care cea mai mare problema este alimentarea cu utilitati, cu energie electrica, care presupune un post de transformare care costa 270.000 de lei. Fondurile alocate de minister acum ne permit sa procuram transformatorul, in luna aceasta sediul va fi alimentat cu energie electrica si gaz, a specificat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rotaru: "Mai puține păduri tăiate ilegal în ultimile șase luni"

astăzi, 11:01
43

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat astăzi că în urma creșterii numărului de controale în domeniul forestier, tăierile ilegale de material lemnos s-au redus semnificativ.&Icir...

ISU Botoșani recrutează voluntari care să li se alăture pompierilor în misiuni!

astăzi, 10:46
126

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al Județului Botoșani derulează, în perioada 2 – 27 octombrie, o nouă campanie de recrutare a botoșănenilor care...

Prinși circulând cu peste 100 km pe oră, în localitate! Polițiștii botoșăneni trag noi semnale de alarmă!

astăzi, 09:44
265

Poliţiştii rutieri au depistat vineri, pe raza localităţii Iezer, comuna Hilişeu-Horia, un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 104 km/h...