Front comun pentru Serviciul de Permise

Front comun pentru Serviciul de Permise

Gheorghe Sorescu: In prezent, cea mai mare problema este alimentarea cu energie electrica

Fostul prefect, dar si actualul, se asigura ca angajatii Serviciului de Permise vor intra in noul sediu pana de sarbatori. Pentru asigurarea fondurilor necesare finalizarii investitiilor la noul sediu al Serviciului de Permise Botosani, a pus umarul la treaba inclusiv fostul subprefect, Cristian Roman, actual secretar general adjunct MIRA.

Roman sustine ca a reusit sa stranga suma de cinci miliarde de lei vechi urmand ca la prima rectificare sa fie alocata diferenta de sase miliarde lei vechi, sume necesare pentru finalizarea investitiei.

Am promisiunea ca la prima rectificare, indata ce se mai indeplinesc niste formalitati, va veni intreaga suma. Ii vom redistribui de la alta Institutie a Prefectului, cel mai probabil de la Satu Mare, pentru ca ei nu reusesc sa cheltuiasca acesti bani, a mentionat fostul prefect Roman.

Gheorghe Sorescu, actualul prefect de Botosani, a declarat ca pana la finele anului sediul va fi functional, in prezent facandu-se demersuri pentru rezolvarea problemei utilitatilor.

Suntem in situatia in care cea mai mare problema este alimentarea cu utilitati, cu energie electrica, care presupune un post de transformare care costa 270.000 de lei. Fondurile alocate de minister acum ne permit sa procuram transformatorul, in luna aceasta sediul va fi alimentat cu energie electrica si gaz, a specificat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A îmbrăcat un hanorac și a vrut să plece din magazin fără să-l plătească!

astăzi, 11:31
145

Doi botoșăneni sunt cercetați pentru furt după ce un comerciant din Suceava a chemat polițiștii, observând că unul dintre cei doi clienți care până atunci probaser...

Cum și când salvezi o barză. Nu ignora păsările care suferă de frig!

astăzi, 10:43
238

Valul de frig a adus sute de apeluri și sesizări de berze albe aflate în pericol. Dar, atenție, NU toate au nevoie să fie salvate! „Din păcate, drumul spre iad este pavat cu bune intenți...

Handbal de divizia A la Polivalentă: CSM Botoșani-CSU Târgoviște

astăzi, 09:54
78

Iubitorii sportului botoșănean sunt invitați să susțină echipa locală de handbal masculin care, în acest weekend, va juca acasă împotriva formației târgoviștene.Meciul ...