Front comun pentru Serviciul de Permise

Front comun pentru Serviciul de Permise

Gheorghe Sorescu: In prezent, cea mai mare problema este alimentarea cu energie electrica

Fostul prefect, dar si actualul, se asigura ca angajatii Serviciului de Permise vor intra in noul sediu pana de sarbatori. Pentru asigurarea fondurilor necesare finalizarii investitiilor la noul sediu al Serviciului de Permise Botosani, a pus umarul la treaba inclusiv fostul subprefect, Cristian Roman, actual secretar general adjunct MIRA.

Roman sustine ca a reusit sa stranga suma de cinci miliarde de lei vechi urmand ca la prima rectificare sa fie alocata diferenta de sase miliarde lei vechi, sume necesare pentru finalizarea investitiei.

Am promisiunea ca la prima rectificare, indata ce se mai indeplinesc niste formalitati, va veni intreaga suma. Ii vom redistribui de la alta Institutie a Prefectului, cel mai probabil de la Satu Mare, pentru ca ei nu reusesc sa cheltuiasca acesti bani, a mentionat fostul prefect Roman.

Gheorghe Sorescu, actualul prefect de Botosani, a declarat ca pana la finele anului sediul va fi functional, in prezent facandu-se demersuri pentru rezolvarea problemei utilitatilor.

Suntem in situatia in care cea mai mare problema este alimentarea cu utilitati, cu energie electrica, care presupune un post de transformare care costa 270.000 de lei. Fondurile alocate de minister acum ne permit sa procuram transformatorul, in luna aceasta sediul va fi alimentat cu energie electrica si gaz, a specificat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnare definitivă pentru un şef de district din cadrul Direcţiei Silvice acuzat de delapidare

astăzi, 08:32
94

Maricel Grădinaru, şef district în cadrul ocolui silvic Dorohoi, a primit o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare. Acesta este acuzat că şi-a însuşit 47 de me...

Un bărbat a decedat după ce a căzut pe plita încinsă!

astăzi, 08:09
160

Bărbatul, în vârstă de 91 de ani, a suferit arsuri pe spate după ce a căzut pe plita încinsă. El avea şi o uşoră paralizie, care l-a împiedicat să se ridice mai r...

Creștinii îl cinstesc astăzi pe Sfântul Antonie cel Mare - VIDEO

astăzi, 08:00
63

Sfantul Antonie cel Mare a trait in secolul al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. Este socotit a fi intemeietorul vietii monahale, si este probabil cel mai reprezentativ ascet pentru duhul viet...