FOTO, VIDEO: Etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă!

FOTO, VIDEO: Etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a organizat duminică, 9 iunie, pe Stadionul "1 Mai" din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La start s-au aliniat 13  echipaje formate din membri ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Todireni, Hiliseu- Horia, Șendriceni, Flămânzi, George Enescu, Broscauti, Saveni,  Hanesti,  Cotusca, Sulița,  Cordareni, Dorohoi si Vaculesti si trei echipaje ale Serviciilor Private pentru Situații de Urgență,  respectiv cele aparținând  S.C. „Modern Calor” S.A. Botoşani, "ANRS" Bucecea si "Comcereal".

Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv ”pista cu obstacole pe 100 metri”, ”ştafeta 4 x 100 m” şi ”dispozitivul de intervenţie”.

La categoria servicii voluntare, locul I a fost obţinut de echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al orasului Flămânzi. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul din comuna Cordareni, iar pe cea de-a treia, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Todireni. Locul I la serviciile private pentru situații de urgență a fost ocupat de echipajul SC "Modern Calor", iar locul II echipajul Comcereal. 

Câştigătorii au primit medalii, cupe şi diplome. La festivitatea de premiere au participat președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Dan Constantin Slincu, inspectorul șef al ISU Botoșani, colonel dr. ing. Mihail Cristian Amarandei si administratorul public din cadrul Primăriei municipiului Dorohoi,  Tiberiu Manolache.

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al orașului  Flămânzi şi cel al S.C. „Modern Calor” S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la faza interjudeţeană a concursului, care se va desfăşura la Neamț, în perioada 3 - 5 ulie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce se întâmplă când polițiștii se verifică între ei? Descoperit fără asigurare la maşină, un agent refuză să predea plăcuțele de înmatriculare! VIDEO

astăzi, 12:38
224

Deși cazul nu este de la Botoșani, această situație este semnificativă pentru un întreg sistem care în ultimii ani face eforturi imense pentru a se reabilita în fața cetățeni...

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu, ajunge la Botoșani

astăzi, 12:26
71

Oficialitățile de la Botoșani au confirmat astăzi sosirea la Botoșani a Ministrului Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu.De altfel, liderii județului au anunțat că vor participa la ș...

Tânăr de 19 ani, prins euforic la volan

astăzi, 12:11
58

Duminică, 22 septembrie a.c., poliţiştii oraşului Flămânzi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un tânăr de 19 ani, care se deplasa cu un au...