FOTO - Iarna nu ne-a luat prin surprindere. E MAI RĂU DE ATÂT!

FOTO - Iarna nu ne-a luat prin surprindere. E MAI RĂU DE ATÂT!

Autoritățile botoșănene au aflat cu stupoare, astăzi, că societatea Urban Serv nu are cu ce interveni pe străzile din municipiul Botoșani, motivul fiind că licitația pentru achiziția materialelor antiderapante s-a efectuat mult prea târziu, procedurile fiind încă în desfășurare.

O situație cu care municipiul Botoșani nu s-a mai confruntat până acum. Municipalitatea a cerut la modul imperativ operatorului de salubritate să ia măsurile necesare pentru deblocarea situației, chiar și să apeleze la un împrumut de sare și nisip, dacă este nevoie. 

În acest timp, șoferii își consumă nervii în trafic, principalele artere de circulație din municipiul Botoșani fiind adevărate pietre de încercare. Nici pietonii nu o duc mai bine, însă situația va deveni cu adevărat gravă dacă ninsorile continuă, iar temperatura va scădea peste noapte.

Amintim că județul Botoșani se află sub atenționare COD GALBEN. Pe parcursul zilei de luni (19 noiembrie) în zona Carpaților Orientali și în Moldova temporar va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge viteze, în general, între 40 și 50 km/h, în special în jumătatea de sud a Moldovei.
 
De asemenea, ANM anunță că, în perioada 20 noiembrie, ora 6.00 - 21 noiembrie, ora 10.00, se va înregistra polei, cu precipitații moderate cantitativ - ploaie, mixte la munte, mai ales ninsoare în Moldova, cu intensificări ale vântului.

În intervalul menționat se vor semnala precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte și predominant ninsori în Moldova. Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi și în celelalte regiuni. Temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a țării și în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăși 70…75 km/h.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
58

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
382

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
753

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...