Fonduri nerambursabile în valoare de 550.000 de lei pentru Cultură și Sport, acordate de Consiliul Județean Botoșani în acest an!

Fonduri nerambursabile în valoare de 550.000 de lei pentru Cultură și Sport, acordate de Consiliul Județean Botoșani în acest an!

Consiliul Județean Botoșani anunță că acordă și în acest an finanțări nerambursabile din fonduri publice, pentru activități nonprofit de interes general. Ca în fiecare an, se au în vedere două tipuri de programe care vor fi susținute prin fonduri nerambursabile, și anume Cultură, educație, culte și Sport. 

Fondul total repartizat din bugetul județului Botoșani pentru finanțări nerambursabile este de 550.000 lei. Din această sumă, 250.000 lei sunt pentru susținerea de proiecte în domeniul cultură, educație și culte, în timp ce 300.000 lei vor merge către proiecte în domeniul sportului, se arată în expunerea de motive semnată de către președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți. Asta în timp ce în Raportul de specialitate sumele diferă: 200.000 lei pentru susținerea de proiecte în domeniul cultură, educație și culte, iar 350.000 lei vor merge către proiecte în domeniul sportului.

Comisia care va avea rol în selectarea proiectelor eligibile va fi formată din nouă membri, cinci consilieri județeni desemnați de CJ și patru funcționari publici din aparatul de specialitate. 

Proiectul va fi supus spre dezbatere și adoptare, în ședința Consiliului Județean din data de 22 februarie 2018. 

VEZI AICI PROIECTUL

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoşani - FCSB 1-3. Golofca a înscris împotriva fostei echipe

astăzi, 22:26
54

FCSB a învins, în deplasare, FC Botoşani, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1. Victoria oaspeţilor a fost adusă de Gnohere, Lucian Filip şi Rusescu, iar pentru gazde a marca...

COD GALBEN în județul Botoșani, până la ora 2.00!

astăzi, 20:30
658

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip COD GALBEN, valabilă până la ora 20.00. Atenționarea meteo vizează județul Botoșani, dar și jude...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XIX)

astăzi, 20:09
446

Georgică Manole: Așadar, să recapitulăm: ”alde” - autoironie asumată, ”Funduianu” - ironia...  sorții.  Și ”Al. D(e)”?Al. D. Funduianu: &rdq...