Fonduri consistente pentru școlile din Suharău

Fonduri consistente pentru școlile din Suharău

Școli și grădinițe de pe raza comunei Suharău beneficiază de fonduri pentru reabilitare și modernizare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.

“În momentul de față se lucrează intens la nivelul grădiniței Suharău, gradul de finalizare apropiindu-se de 90 la sută, aici fiind vorba atât de reabilitarea imobilului cât și despre dotări de la A la Z, valoarea investiții fiind de aproximativ 1,2 milioane de lei. Mai avem în derulare lucrări de reabilitare la Grădinița Lișna în valoare de un milion de lei, plus Școala de la Oroftiana care este aproape finalizată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării în valoare de 10 miliarde de lei vechi”, a declarat Marcel Chelaru, primar al comunei Suharău.

Tot la nivel PNDL, grădiniței de la Smârdan i-au fost alocate 800.000 de lei, lucrările de reabilitare și modernizare fiind efectuate într-o proporție de 50 la sută. În cadrul Grupului de Acțiune Locală “Codrii Herței” s-au accesat fonduri în valoare 4 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unui teren de sport sintetic și o tribună cu o capacitate de 100 de locuri, care deja este funcțional.

 

Spune-ne opinia ta