Flutur il regreta pe Comarita

Flutur il regreta pe Comarita
Eugen Comarita a fost nevoit sa-si dea demisia de la conducerea societatii Eltrans, in urma presiunilor celor pe care i-a avut in subordine, in ciuda profesionalismului de care a dat dovada.

In locul lui, a fost ales prin vot majoritar, consilierul local Victor Ivanescu. Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani spara ca noul director al SC Eltrans va comunica mai amiabil cu salariatii si va avea avea o legatura mai buna cu sindicatele, iar faptul ca dispune de pregatire profesionala, Ivanescu este recomandat pentru acest post.

Asta nu inseamna ca renuntam pe de o parte la expertiza si experienta in domeniu pe care domnul Comarita le are. E cel mai longeviv director din sistem. Vom face o propunere pentru a folosi experienta sa in continuare la SC Eltrans. Marea sa problema era comunicarea cu angajatii, a declarat Flutur.

Atributiile privind criteriile si obiectivele de performanta ale noului director vor fi stabilite in contractul de mandat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
57

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
390

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...