Flutur atac la primarul Cosmin Andrei

Flutur atac la primarul Cosmin Andrei

Majorarea taxei pentru locurile de parcare și cea de salubritate și nu în ultimul rând micșorarea burselor școlare a condus la o polemică între actualul primar al municipiului Cosmin Andrei și fostul edil Cătălin Flutur.

Ca și în cazul burselor școlare invocăm găuri în buget. Nu sunt găuri în buget. Am sugerat să se aloce bani de la subvenția de la termie și nu s-a luat în considerare, în condițiile în care plătim una dintre cele mai mari facilități bugetare la un număr relativ de beneficiari. Majorăm impozitele în condițiile în care nu există un deficit. Dar mărim taxele și impozitele în primul an de mandat că pe parcursul celor patru ani se uită, a declarat fostul primar Cătălin Flutur.

În replică, primarul Cosmin Andrei a acuzat actualul guvern liberal că ar putea să infuzeze fonduri și pentru municipalitățile conduse de social democrați, dar în opinia acestuia sunt doar decizii politice care îi vitregesc pe contribuabilii botoșăneni, indiferent de cum au pus ștampila pe buletinul de vot.

 

 

Spune-ne opinia ta