Florin Ghiorghita: Apa Grup nu are nici o scuza in fata botosanenilor!

Florin Ghiorghita: Apa Grup nu are nici o scuza in fata botosanenilor!

   www.adevarul.ro

Primaria nu are nici o vina in legatura cu lipsa apei potabile in perioada 30 decembrie 2008 - 1 ianuarie 2009, sustine viceprimarul de Botosani, Florin Ghiorghita.

"Este o tendinta a oamenilor de a da vina pe primar, asa cum odata dadeau vina pe secretar! Botosanenii trebuie sa inteleaga ca primaria nu are competente in legatura cu Apa Grup, societatea fiind 100% in administrarea Consiliului Judetean. Ne-am straduit ani la rand sa intram in AGA la Apa Grup, am venit cu investitii majore pentru a fi actionari, insa Constantin Contac a refuzat sistematic implicarea noastra", a precizat in aceasta dimineata Florin Ghiorghita.

Viceprimarul spune, insa, ca in permanenta s-a luat legatura, in acele zile, cu directorul Maricel Georgescu, de la Apa Grup.

Chiar daca intelege situatia in legatura cu avaria si cu dificultatile de reluare a furnizarii de apa, din cauza retelei extrem de subrede, Florin Ghiorghita sustine ca reprezentantii Apa Grup nu au nici o scuza in fata botosanenilor pentru situatia creata chiar la trecerea dintre ani.

"Nu exista scuza pentru Apa Grup. Trebuiau sa se astepte la asa ceva, si trebuiau stocati macar 45.ooo de metri cubi de apa, pentru astfel de situatii, sau macar 10-15.000 de metri cubi. Noi, Primaria Botosani, nu ne consideram vinovati nici macar 1%", a incheiat viceprimarul Florin Ghiorghita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
74

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
30

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
192

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...