Festivalul Verii va fi organizat şi în acest an

 Festivalul Verii va fi organizat şi în acest an

Botoşănenii vor avea parte şi în acest an de Festivalul Verii, organizat de municipalitate, în buget fiind prinse sume pentru organizarea acestui eveniment.

Deocamdată nu a fost stabilită data exactă şi nici locaţia, o astfel de decizie urmând a fi luată în Consiliul Local. În anii anteriori, festivalul a fost organizat în Centrul Vechi. 

Anul acesta au fost prinşi bani în buget pentru Zilele Oraşului, Festivalul Verii şi Revelion.

“Ţinând cont că avem prevedere în buget şi putem face ca şi în anii precedenţi o colaborare cu un partener care să asigure infrastructura necesară desfăşurării acestui tip de eveniment cred că putem face şi anul acesta Summer Fest, September Fest, dar există condiţia obligatorie să avem o Hotărâre de Consiliu Local pentru aprobarea bugetului şi a calendarului acţiunilor, locului de desfăşurare. Cu siguranţă va fi în luna august sau septembrie, ca şi în ceilalţi ani”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

astăzi, 17:45
215

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

astăzi, 16:00
1194

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

astăzi, 15:28
638

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...