Felicitari din Capitala pentru Cristian Constantin Roman si Constantin Manolache!

Felicitari din Capitala pentru Cristian Constantin Roman si Constantin Manolache!

CONSTANTIN MANOLACHE, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Sarbatoare atat la Prefectura, cat si la Consiliul Judetean! Cele doua institutii au astazi doi sarbatoriti de seama, fiind vorba despre prefectul Cristian Constantin Roman si de vicepresedintele CJ, Constantin Manolache.

Cei doi sarbatoriti au primit inca de dimineata felicitari si cadouri, de la familie, dar si de la colegi, atat de pe plan local, cat si de la Bucuresti.

Prefectul Cristian Constantin Roman a fost impresionat ca si colegii de la Bucuresti si-au adus aminte de el si au tinut sa-l felicite!

De aceeasi bucurie a avut parte si vicepresedintele CJ Constantin Manolache, care a fost surprins de gestul presedintelui PSD, Mircea Geoana, care l-a felicitat inca de dimineata.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii veterinari din Botoșani se pregătesc de protest!

astăzi, 13:15
3

Medicii veterinari din Botoșani vor participa, la începutul săptămânii viitoare, alături de colegii lor din celelalte filiale din țară, la un protest de amploare care va avea loc la ...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 11:23
128

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Simona Halep, după ce a fost amendată la Miami: A fost o rectie de moment si cred ca mi-a prins bine! VIDEO

astăzi, 11:10
262

Simona Halep a avut o reactie nervoasa in timpul jocului cu Oceane Dodin, distrugand o racheta dupa ce a dat cu ea de pamant.Reprezentanta noastra s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbi...