„Fără Zahăr” cântă şi glumeşte! Nimic nou până aici, doar că se întâmplă la Zilele Oraşului! FOTO- VIDEO
UPDATE!

Consideraţi artişti naţionali, Bobi şi Bobo de la Fără Zahăr, alături de colegii de trupă, au fost imediat „adoptaţi” ca fiind ai noştri de botoşănenii care s-au adunat în faţa scenei din Centrul Vechi. Iar reacţia dorohoienilor este la fel de caldă, răsplătindu-şi fanii cu glume şi cântece.

„Fără Zahăr” cântă şi glumeşte! Nimic nou până aici, doar că se întâmplă la Zilele Oraşului! FOTO- VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Nu doar mai mulţi botoşăneni au venit în Centrul Vechi, în cea de-a doua seară a Zilelor Oraşului, ci şi primarul Cătălin Flutur, împreună cu mai mulţi consilieri municipali. El a fost cel care i-a întâmpinat pe băieţii de la Fără Zahăr.

Imediat, Bobi şi Bobo au urcat pe scenă alături de colegii de trupă, în aplauzele publicului deosebit de încântat de prezenţa dorohoienilor. Se tachinează, glumesc şi cântă într-un stil unic despre viaţa noastră.

"Ştiţi cine este cea mai posesivă mamă din lume? Ana Maria Dumitraş, mama me'", s-a plâns Bobi în glumă, stârnind râsete în public.

Prieteni din liceu, Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraş au lucrat împreună încă de atunci, iar în studenţie lansează "Fără Zahăr", primele contacte cu publicul având loc în cadrul Cenaclului Moldavia, cenaclul de muzică folk al Casei de Cultură a Studenților din Iași. De atunci şi până acum s-au făcut cunoscuţi în întreaga Românie, dar botoşănenii i-au considerat întotdeauna dorohoienii lor preferaţi.

UPDATE: Program de voie a avut publicul din Botoşani în timpul concertului Fără Zahăr şi asta pentru că Bobi le-a spus spectatorilor că nu este obligatoriu să ridice mâinile pe sus, ci mai bine să ţină o mână pe portofel şi cu cealaltă să-şi ţină iubita de mână. 



















 

 

Spune-ne opinia ta