Facturile E-On Gaz, transmise cetatenilor prin Posta Romana!

Facturile E-On Gaz, transmise cetatenilor prin Posta Romana!

 CRISTIAN ROMAN, prefectul judetului Botosani  

Vineri s-a desfasurat o intalnire intre autoritatile judetene si directorii E-On Gaz si E-On Distributie Electrica, pentru a se discuta o serie de observatii ce nemultumesc consumatorii.

La sedinta respectiva, pe langa cei doi directori si purtatorul de cuvant al companiei E-On, au mai participat si Alexandru Zarug, directorul coordonator al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Botosani, Colonel Radu Anton, inspectorul sef al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Botosani, alaturi de Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

"Am avut o intalnire cu cei de la E-On, E-On Distributie Electrica si E-On Distributie Gaz. Eu ma declar multumit cu discutiile avute cu cei doi colegi, pentru ca dansii au manifestat o deschidere totala la observatiile noastre. Majoritatea lucrurilor au fost lucruri cunoscute si sunt lucruri perfectibile. Mai mult, au preluat o parte din observatiile noastre care nu ii priveau pe ei, ci privea departamentul de furnizare din cadrul aceleiasi mari companii E-On", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Un lucru care s-a rezolvat odata cu intalnirea de astazi se referea la faptul ca angajatii ISU, atunci cand se aflau in misiune pentru stingerea unui incendiu, si este neaparat nevoie sa se intrerupa curentul electric, trebuiau sa sune si sa astepte in telefon la fel ca orice consumator pana sa i se faca legatura.

"Am stabilit niste lucruri care sa se desfasoare chiar de saptamana viitoare, am stabilit pentru ISU o legatura online intre dispeceratul electric si intre ISU, astfel incat atunci cand suna cei de la 112 sa nu mai fie intampinati cu muzica si sa astepte", a spus prefectul.

Un alt lucru discutat astazi in cadrul sedintei cu E-On se refera la facturile consumatorilor, fiind si nenumarate reclamatii in acest sens.

"Al doilea lucru pe care incercam sa-l reglementam este cel privitor la transmiterea facturilor catre cetateni. Desi au fost suficient de multe reclamatii, am considerat ca aceste cazuri sunt accidentale, majoritatea cetatenilor isi platesc la timp facturile, insa si dansii au recunoscut ca trebuie sa-si schimbe sistemul de facturare. Acum sunt si ei la finalizarea unui proces de achizitii public. Posta Romana a castigat acest serviciu de a transmite facturile cetatenilor", a subliniat Roman.

Mai nou, E-On Gaz are si un nou contract cadru, care, potrivit prefectului, este in curs de avizare de ANR, si care va cuprinde foarte clar clauzele care sa protejeze consumatorul si mai ales sa-l atentioneze asupra drepturilor pe care acesta le are.

"Speram ca acest lucru sa se intampla si cu E-On Distributie Electrica", a incheiat Cristian Roman.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
611

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
467

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
218

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...