Explicații cerute reprezentanților Locativa despre imobilele gestionate

Explicații cerute reprezentanților Locativa despre imobilele gestionate

Viceprimarul Cosmin Andrei a cerut, în ultima ședință ordinară de Consiliu Local, reprezentanților societății Locativa să îi prezinte o informare scrisă cu privire la procedura de înstrăinare a imobilelor gestionate de această societate.

Edilul a spus că are unele informații cum că lucrurile nu s-ar derula așa cum trebuie vizavi de o astfel de operațiune, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii.

În plus, viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că nu a fost întrebat nici Consiliul Local în subordinea căruia funcționează Locativa când s-au făcut astfel de transferuri de proprietate.

"Doresc să știu care este procedura de înstrăinare a imobilelor pe care le gestionează societatea Locativa, care fac parte din fondul de stat, pentru că am unele semne de întrebare cu imobile din Centrul Istoric și altele de pe raza municipiului Botoșani care au fost înstrăinate, fără a fi întrebat Consiliului Local. Nu vreau să mai intru în detalii dar aștept răspunsul scris", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

​Sustine AZI copiii din centre de plasament sa devina adultii responsabili si independenti de MAINE. Inscrie-te la voluntariat!

astăzi, 07:31
9

Programul educational Ajungem MARI a prelungit pana pe 1 februarie inscrierile la voluntariat in centre de plasament. Nevoia de voluntari in centre de plasament este foarte mare si Ajungem MARI cauta ...

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2195

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălnice...

Grav accident la Copălău! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2140

Un autoturism Audi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se deplasa dinspre Botoşani către Iaşi, a pătruns pe contrasens, după ce conducătorul auto a pierdut ...