Eugen Țurcanu, despre prezența polițiștilor locali în sala de ședințe: "Aveți și pistoale la dumneavoastră? Nu se poate..."

Eugen Țurcanu, despre prezența polițiștilor locali în sala de ședințe: "Aveți și pistoale la dumneavoastră? Nu se poate..."

Consilierul local Eugen Țurcanu s-a arătat deranjat de faptul că peste 20 de polițiști locali au venit în sala de ședințe a Consiliului Local, susținând că au fost instigați să vină într-un număr atât de mare.

Angajații Poliției Locale au fost prezenți la ședința de Consiliu Local pentru a susține varianta de salarizare propusă de conducerea instituției în care lucrează, variantă susținută și de consilierii social-democrați, creșterea fiind de peste 700 de lei. 

"Aduceți comandourile aici ca să pună presiune pe noi și ne amenințați. Nu se poate să se adune 50 de polițiști să ia cu asalt sala de Consiliul Local. Mai erau la un pas și ne luau pe sus. Dincolo de atitudinea foarte acidă și virulentă a domnului de la Polița Locală care a luat cuvântul și a vorbit... Ați avut și pistoale la dumneavoastră? Ca să știm la ce să ne așteptăm, că între noi și Turcia mai e un pas. Să vii într-un mediu organizat, nu cu pistoale și săbii. Încet, încet escaladăm discursul public în România, încurajăm genul acesta de exercițiu de forță. Pe mine mă sperie puțin aceste demonstrații de forță", le-a spus Eugen Țurcanu consilierilor PSD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

astăzi, 13:36
143

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

astăzi, 12:56
220

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

astăzi, 12:31
581

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...