Eugen Țurcanu, despre prezența polițiștilor locali în sala de ședințe: "Aveți și pistoale la dumneavoastră? Nu se poate..."

Eugen Țurcanu, despre prezența polițiștilor locali în sala de ședințe: "Aveți și pistoale la dumneavoastră? Nu se poate..."

Consilierul local Eugen Țurcanu s-a arătat deranjat de faptul că peste 20 de polițiști locali au venit în sala de ședințe a Consiliului Local, susținând că au fost instigați să vină într-un număr atât de mare.

Angajații Poliției Locale au fost prezenți la ședința de Consiliu Local pentru a susține varianta de salarizare propusă de conducerea instituției în care lucrează, variantă susținută și de consilierii social-democrați, creșterea fiind de peste 700 de lei. 

"Aduceți comandourile aici ca să pună presiune pe noi și ne amenințați. Nu se poate să se adune 50 de polițiști să ia cu asalt sala de Consiliul Local. Mai erau la un pas și ne luau pe sus. Dincolo de atitudinea foarte acidă și virulentă a domnului de la Polița Locală care a luat cuvântul și a vorbit... Ați avut și pistoale la dumneavoastră? Ca să știm la ce să ne așteptăm, că între noi și Turcia mai e un pas. Să vii într-un mediu organizat, nu cu pistoale și săbii. Încet, încet escaladăm discursul public în România, încurajăm genul acesta de exercițiu de forță. Pe mine mă sperie puțin aceste demonstrații de forță", le-a spus Eugen Țurcanu consilierilor PSD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
639

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
713

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
443

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...