Eugen Țurcanu, despre prezența polițiștilor locali în sala de ședințe: "Aveți și pistoale la dumneavoastră? Nu se poate..."

Eugen Țurcanu, despre prezența polițiștilor locali în sala de ședințe: "Aveți și pistoale la dumneavoastră? Nu se poate..."

Consilierul local Eugen Țurcanu s-a arătat deranjat de faptul că peste 20 de polițiști locali au venit în sala de ședințe a Consiliului Local, susținând că au fost instigați să vină într-un număr atât de mare.

Angajații Poliției Locale au fost prezenți la ședința de Consiliu Local pentru a susține varianta de salarizare propusă de conducerea instituției în care lucrează, variantă susținută și de consilierii social-democrați, creșterea fiind de peste 700 de lei. 

"Aduceți comandourile aici ca să pună presiune pe noi și ne amenințați. Nu se poate să se adune 50 de polițiști să ia cu asalt sala de Consiliul Local. Mai erau la un pas și ne luau pe sus. Dincolo de atitudinea foarte acidă și virulentă a domnului de la Polița Locală care a luat cuvântul și a vorbit... Ați avut și pistoale la dumneavoastră? Ca să știm la ce să ne așteptăm, că între noi și Turcia mai e un pas. Să vii într-un mediu organizat, nu cu pistoale și săbii. Încet, încet escaladăm discursul public în România, încurajăm genul acesta de exercițiu de forță. Pe mine mă sperie puțin aceste demonstrații de forță", le-a spus Eugen Țurcanu consilierilor PSD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1438

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
724

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
493

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...