Senzații tari promise botoșănenilor la Cornișa! Un nou obiectiv, care nu a fost prins în proiect, va fi amenajat

Amatorii de senzații tari vor avea la Parcul de agrement Cornișa o zonă unde adrenalina va fi la cote maxime. Un nou obiectiv care nu a fost prins în proiect inițial va fi amenajat în incinta parcului, fiind vorba de o zonă de tubing.

Senzații tari promise botoșănenilor la Cornișa! Un nou obiectiv, care nu a fost prins în proiect, va fi amenajat

Potrivit lui Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, dealul spre Dedeman a fost reprofilat și va fi amenajată o pistă pentru tubing unde doritorii se vor putea da la vale cu ajutor unor colaci din cauciuc.

"Este o suprafață formată dintr-un linoleum pe care se dă o spumă siliconică pentru alunecare, iar urcarea se face pe o bandă trasnportoare similară scărilor automate. Este o senzație tare și venim cu un plus pentru amatorii de senzații tari", a precizat Eugen Țurcanu.

De altfel, primarul Cătălin Flutur a spus că își dorește ca după deschiderea Parcului de agrement Cornișa anual, sau o dată la doi ani, să fie făcute noi obiective în incintă care să îi atragă pe botoșăneni și turiștii.

Accesul în incinta Parcului de agrement se va face pe bază de brăţări care vor fi încărcate cu bani, în funcţie de obiectivele la care va dori să meargă fiecare vizitator.

Pentru Parcul Cornişa s-au plătit până acum aproximativ 75 de milioane de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Șefi cu salarii mai mici decât subordonații într-o instituție din Botoșani

Duminică, 24 Septembrie 2017
1194

Discrepanțele salariale majore apărute odată cu aplicarea noilor acte normative ce privesc salarizarea din sistemul bugetar este reclamată și de liderul de sindicat al unei instituții de cultur...

Protest în fața Instituției Prefectului din Botoșani!

Duminică, 24 Septembrie 2017
742

Una dintre principalele revendicări ale sindicaliștilor de la Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa o reprezintă blocarea transferului taxelor sociale de la angajator către angajat....

Durerea angajaților de la Ambulanța Botoșani: Mașinile vechi cu care merg la intervenții!

Duminică, 24 Septembrie 2017
1495

Una dintre problemele cu care se confruntă angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost adusă în atenția parlamentarilor în Comisia pentru Dialog Social de vineri, d...