Senzații tari promise botoșănenilor la Cornișa! Un nou obiectiv, care nu a fost prins în proiect, va fi amenajat

Amatorii de senzații tari vor avea la Parcul de agrement Cornișa o zonă unde adrenalina va fi la cote maxime. Un nou obiectiv care nu a fost prins în proiect inițial va fi amenajat în incinta parcului, fiind vorba de o zonă de tubing.

Senzații tari promise botoșănenilor la Cornișa! Un nou obiectiv, care nu a fost prins în proiect, va fi amenajat

Potrivit lui Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, dealul spre Dedeman a fost reprofilat și va fi amenajată o pistă pentru tubing unde doritorii se vor putea da la vale cu ajutor unor colaci din cauciuc.

"Este o suprafață formată dintr-un linoleum pe care se dă o spumă siliconică pentru alunecare, iar urcarea se face pe o bandă trasnportoare similară scărilor automate. Este o senzație tare și venim cu un plus pentru amatorii de senzații tari", a precizat Eugen Țurcanu.

De altfel, primarul Cătălin Flutur a spus că își dorește ca după deschiderea Parcului de agrement Cornișa anual, sau o dată la doi ani, să fie făcute noi obiective în incintă care să îi atragă pe botoșăneni și turiștii.

Accesul în incinta Parcului de agrement se va face pe bază de brăţări care vor fi încărcate cu bani, în funcţie de obiectivele la care va dori să meargă fiecare vizitator.

Pentru Parcul Cornişa s-au plătit până acum aproximativ 75 de milioane de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Termen avansat pentru începerea lucrărilor la drumul strategic

astăzi, 12:41
511

Cea mai importantă investiţie în infrastructura rutieră din judeţul Botoşani, din ultimii ani, ar putea fi demarată în toamna acestui an. Anunţul a fost făcut de preşedintele Cons...

Primar din judeţ, după şedinţa de la Consiliul Judeţean: “Dacă vreţi să mă lupt, atunci să fiu protejat”

astăzi, 11:59
442

Într-o tăcere totală s-a încheiat şedinţa de la Consiliul Judeţean, care s-a dorit a fi o dezbatere cu primarii pe marginea sumelor pe care le vor primi pentru drumuri şi pentru part...

Drumurile județene pe care se va interveni cu prioritate, în acest an

astăzi, 11:10
1307

Din cei 13 milioane de lei primiți de județul Botoșani pentru drumuri, 10 milioane vor fi repartizați Direcției Județene de Drumuri și Poduri, iar 3 milioane vor merge către unitățile admini...