Senzații tari promise botoșănenilor la Cornișa! Un nou obiectiv, care nu a fost prins în proiect, va fi amenajat

Amatorii de senzații tari vor avea la Parcul de agrement Cornișa o zonă unde adrenalina va fi la cote maxime. Un nou obiectiv care nu a fost prins în proiect inițial va fi amenajat în incinta parcului, fiind vorba de o zonă de tubing.

Senzații tari promise botoșănenilor la Cornișa! Un nou obiectiv, care nu a fost prins în proiect, va fi amenajat

Potrivit lui Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, dealul spre Dedeman a fost reprofilat și va fi amenajată o pistă pentru tubing unde doritorii se vor putea da la vale cu ajutor unor colaci din cauciuc.

"Este o suprafață formată dintr-un linoleum pe care se dă o spumă siliconică pentru alunecare, iar urcarea se face pe o bandă trasnportoare similară scărilor automate. Este o senzație tare și venim cu un plus pentru amatorii de senzații tari", a precizat Eugen Țurcanu.

De altfel, primarul Cătălin Flutur a spus că își dorește ca după deschiderea Parcului de agrement Cornișa anual, sau o dată la doi ani, să fie făcute noi obiective în incintă care să îi atragă pe botoșăneni și turiștii.

Accesul în incinta Parcului de agrement se va face pe bază de brăţări care vor fi încărcate cu bani, în funcţie de obiectivele la care va dori să meargă fiecare vizitator.

Pentru Parcul Cornişa s-au plătit până acum aproximativ 75 de milioane de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta