Emoții pentru mai mulți angajați ai societății Urban Serv

Emoții pentru mai mulți angajați ai societății Urban Serv

Mai multe posturi de la nivelul societății Urban Serv vor dispărea, o formă finală de organigramă urmând a fi supusă spre analiză în ședința Consiliului de Administrație de la finalul acestei luni.

Simion Drelciuc, directorul societății, susține că o parte dintre posturi vor fi reorganizate, în timp ce vor fi și angajați care vor fi disponibilizați.

"La sfârșitul lunii august, în ședința Consiliului de Administrație, voi propune o formă finală prin care o parte dintre posturile existente în societate vor dispărea. În jur de 15 posturi. Din ele, o parte se vor regăsi în alt sector de activitate, iar o parte vor fi cu restructurare de personal. Deocamdată nu știm câte persoane vor fi disponibilizate. Trebuie să vedem în ce zone se trece și dacă persoanele respective acceptă postul, pentru că și salariul va fi mai mic", a declarat Simion Drelciuc.

Potrivit directorului operatorului de salubritate se vor desființa o parte din posturi pentru reducerea cheltuielilor, personalul vizat fiind în principal din zona administrativă, mai exact de la birouri. Principalul criteriu în baza căruia se va face selecția angajaților care rămân și care pleacă va fi competența. 

 

 

Spune-ne opinia ta