Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO
BOTOSANI

Gropile de pe drumul national Botosani-Saveni au fost plombate cu asfalt chiar atunci cand ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat o vizita de lucru la Botosani. 

Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO

Bineinteles, plombele nu au tinut foarte mult timp, iar reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale Botosani au astupat gropile, insa nu cu asfalt, ci cu pietre. Un sofer botosanean, revoltat pe asa-zisa lucrare, a fotografiat si filmat piatra din gropi si a publicat imaginile pe grupul de Facebook - Radar Botosani Oficial.

"Cum repara CNAIR un drum național în 2017. Botoșani- Săveni. Pana la Ungureni e plin de pietre sărite din gropi. Real pericol pentru cauciucuri și parbrize", a scris botosaneanul.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani, Viorel Zacretchi, spune ca aceasta masura este una provizorie, pentru ca gropile existente sa nu se mareasca si ca de saptamana viitoare incep lucrarile de asfaltare cu bitum.

In urmatoarea perioada urmeaza sa fie asfaltate doua drumuri nationale din judetul Botosani. Este vorba de drumul Dorohoi-Darabani și drumul Botoșani-Săveni. Pe cele două tronsoane vor fi turnate covoare asfaltice, pe o distanță de 24, respectiv 17 kilometri.

Fondurile vor fi alocate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care are în subordine drumurile naționale din județul Botoșani, fiind deja organizate licitațiile și semnate acordurile-cadru. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic nou la Mavromati. Care sunt secțiile care rămân în continuare cu posturile neocupate!

astăzi, 14:01
344

 Medic nou la Spitalul Județean Mavromati, în urma concursului organizat pe data de 8 februarie. Este vorba despre un post în cadrul secției de Urologie din cadrul celei mai mari un...

Accident rutier la Brăești: Două persoane rănite! FOTO

astăzi, 12:51
1328

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc duminică la amiază pe DN 29B, în comuna Brăești, din județul Botoșani. Din primele informații, î...

Ministrul Educaţiei vrea înfiinţarea de clase separate pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale

astăzi, 11:48
160

Ministrul Educaţiei vrea înfiinţarea de clase separate pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale. Specialiştii atrag atenţia că o astfel de schimbare nu va creşte performanţele ele...