Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO
BOTOSANI

Gropile de pe drumul national Botosani-Saveni au fost plombate cu asfalt chiar atunci cand ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat o vizita de lucru la Botosani. 

Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO

Bineinteles, plombele nu au tinut foarte mult timp, iar reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale Botosani au astupat gropile, insa nu cu asfalt, ci cu pietre. Un sofer botosanean, revoltat pe asa-zisa lucrare, a fotografiat si filmat piatra din gropi si a publicat imaginile pe grupul de Facebook - Radar Botosani Oficial.

"Cum repara CNAIR un drum național în 2017. Botoșani- Săveni. Pana la Ungureni e plin de pietre sărite din gropi. Real pericol pentru cauciucuri și parbrize", a scris botosaneanul.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani, Viorel Zacretchi, spune ca aceasta masura este una provizorie, pentru ca gropile existente sa nu se mareasca si ca de saptamana viitoare incep lucrarile de asfaltare cu bitum.

In urmatoarea perioada urmeaza sa fie asfaltate doua drumuri nationale din judetul Botosani. Este vorba de drumul Dorohoi-Darabani și drumul Botoșani-Săveni. Pe cele două tronsoane vor fi turnate covoare asfaltice, pe o distanță de 24, respectiv 17 kilometri.

Fondurile vor fi alocate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care are în subordine drumurile naționale din județul Botoșani, fiind deja organizate licitațiile și semnate acordurile-cadru. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
6

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
160

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
146

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...