Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO
BOTOSANI

Gropile de pe drumul national Botosani-Saveni au fost plombate cu asfalt chiar atunci cand ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat o vizita de lucru la Botosani. 

Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO

Bineinteles, plombele nu au tinut foarte mult timp, iar reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale Botosani au astupat gropile, insa nu cu asfalt, ci cu pietre. Un sofer botosanean, revoltat pe asa-zisa lucrare, a fotografiat si filmat piatra din gropi si a publicat imaginile pe grupul de Facebook - Radar Botosani Oficial.

"Cum repara CNAIR un drum național în 2017. Botoșani- Săveni. Pana la Ungureni e plin de pietre sărite din gropi. Real pericol pentru cauciucuri și parbrize", a scris botosaneanul.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani, Viorel Zacretchi, spune ca aceasta masura este una provizorie, pentru ca gropile existente sa nu se mareasca si ca de saptamana viitoare incep lucrarile de asfaltare cu bitum.

In urmatoarea perioada urmeaza sa fie asfaltate doua drumuri nationale din judetul Botosani. Este vorba de drumul Dorohoi-Darabani și drumul Botoșani-Săveni. Pe cele două tronsoane vor fi turnate covoare asfaltice, pe o distanță de 24, respectiv 17 kilometri.

Fondurile vor fi alocate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care are în subordine drumurile naționale din județul Botoșani, fiind deja organizate licitațiile și semnate acordurile-cadru. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XV)

Duminică, 18 Noiembrie 2018
128

Georgică Manole: De ce crezi că nu prea se mai scrie fabulă?Vasile Larco: Fabula în versuri poate fi sora mai mare a epigramei, în anumite situații: se termină cu morala care...

Au murit de frig, sub cerul liber!

Duminică, 18 Noiembrie 2018
667

Vineri, sătenii din localitatea Românești au găsit la marginea unui drum o femeie căzută, complet dezbrăcată. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat că femeia este mo...

Accident în intersecție: Mașini avariate, o persoană a ajuns la spital!

Duminică, 18 Noiembrie 2018
1119

O persoană a ajuns și spital și două mașini au fost avariate, în urma unui accident care a avut loc duminică după-amiază în municipiul Botoșani, în intersecția dintre Bulev...