Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO
BOTOSANI

Gropile de pe drumul national Botosani-Saveni au fost plombate cu asfalt chiar atunci cand ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat o vizita de lucru la Botosani. 

Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO

Bineinteles, plombele nu au tinut foarte mult timp, iar reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale Botosani au astupat gropile, insa nu cu asfalt, ci cu pietre. Un sofer botosanean, revoltat pe asa-zisa lucrare, a fotografiat si filmat piatra din gropi si a publicat imaginile pe grupul de Facebook - Radar Botosani Oficial.

"Cum repara CNAIR un drum național în 2017. Botoșani- Săveni. Pana la Ungureni e plin de pietre sărite din gropi. Real pericol pentru cauciucuri și parbrize", a scris botosaneanul.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani, Viorel Zacretchi, spune ca aceasta masura este una provizorie, pentru ca gropile existente sa nu se mareasca si ca de saptamana viitoare incep lucrarile de asfaltare cu bitum.

In urmatoarea perioada urmeaza sa fie asfaltate doua drumuri nationale din judetul Botosani. Este vorba de drumul Dorohoi-Darabani și drumul Botoșani-Săveni. Pe cele două tronsoane vor fi turnate covoare asfaltice, pe o distanță de 24, respectiv 17 kilometri.

Fondurile vor fi alocate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care are în subordine drumurile naționale din județul Botoșani, fiind deja organizate licitațiile și semnate acordurile-cadru. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

astăzi, 19:25
922

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...

Ilie Năstase, în lacrimi: "Sora mea ne-a părăsit astăzi. Acum, nimic nu este mai important!"

astăzi, 18:27
408

În urmă cu mai puțin de o oră, Ilie Năstase a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care îi roagă pe toți să înțeleagă durerea prin care trece, astăzi sora lui tre...

Concert caritabil "Împreună pentru Eric", invitați speciali Ion Paladi și Bobi Dumitraș!

astăzi, 16:32
875

Povestea micului nostru print a emotionat multa lume si cu ajutorul acestora s-au strans banii necesari pentru interventia chirurgicala ce a avut loc pe 24 mai, la Clinica Anadolu din Turcia, aproxima...