Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO
BOTOSANI

Gropile de pe drumul national Botosani-Saveni au fost plombate cu asfalt chiar atunci cand ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat o vizita de lucru la Botosani. 

Dupa vizita ministrului Transporturilor, gropile de pe drumul Botosani-Saveni au fost acoperite cu piatra! VIDEO

Bineinteles, plombele nu au tinut foarte mult timp, iar reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale Botosani au astupat gropile, insa nu cu asfalt, ci cu pietre. Un sofer botosanean, revoltat pe asa-zisa lucrare, a fotografiat si filmat piatra din gropi si a publicat imaginile pe grupul de Facebook - Radar Botosani Oficial.

"Cum repara CNAIR un drum național în 2017. Botoșani- Săveni. Pana la Ungureni e plin de pietre sărite din gropi. Real pericol pentru cauciucuri și parbrize", a scris botosaneanul.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani, Viorel Zacretchi, spune ca aceasta masura este una provizorie, pentru ca gropile existente sa nu se mareasca si ca de saptamana viitoare incep lucrarile de asfaltare cu bitum.

In urmatoarea perioada urmeaza sa fie asfaltate doua drumuri nationale din judetul Botosani. Este vorba de drumul Dorohoi-Darabani și drumul Botoșani-Săveni. Pe cele două tronsoane vor fi turnate covoare asfaltice, pe o distanță de 24, respectiv 17 kilometri.

Fondurile vor fi alocate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care are în subordine drumurile naționale din județul Botoșani, fiind deja organizate licitațiile și semnate acordurile-cadru. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
481

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
1030

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2159

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...