Dumitru Zmău și Cezar Nicuță, revocați din ATOP. Cine le va lua locul

Proiectul de hotărâre privind modificarea componenței ATOP va fi supusă dezbaterii consilierilor județeni în ședința care va avea loc pe data de 31 ianuarie 2019, la ora 10.00.

Dumitru Zmău și Cezar Nicuță, revocați din ATOP. Cine le va lua locul

În data de 22 ianuarie 2019, au fost revocați din calitatea de reprezentanți ai comunității Dumitru Zmău și Cezar Nicuță, în locul acestora fiind desemnați Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, și Petru-Relu Târzioru, primarul orașului Săveni. 

Potrivit raportului de specialitate, "calitatea de membru al autorității teritoriale de ordine publică se pierde în cazul în care titularul nu mai îndeplinește funcția care a determinat desemnarea sa". 

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) este constituită din șeful inspectoratului de poliție județean, un reprezentant al Corpului Național al Polițiștilor, subprefect, șase consilieri desemnați de consiliul județean, trei reprezentanți ai comunității desemnați de președintele consiliului județean, șeful inspectoratului de jandarmi județean, șeful inspectoratului pentru situații de urgență și șeful poliției locale din municipiul reședință de județ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
662

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
226

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
177

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...