Drumurile județene, prioritare la alocarea banilor. "Nu ne permitem luxul de a..."

Investițiile în drumurile județene vor fi prioritare, în anul 2018, pentru conducerea Consiliului Județean.

Drumurile județene, prioritare la alocarea banilor. "Nu ne permitem luxul de a..."

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, susține că toate economiile vor fi direcționate către executarea de lucrări pe drumurile județene. 

Direcțiile din subordinea Consiliului Județean vor trebui să vină cu necesarul pentru anul viitor, iar fondurile ce rămân vor fi date Direcției Județene de Drumuri și Poduri. 

"Tot ce avem bani în plus îi vom da pentru drumurile județene. Investițiile în drumurile județene sunt prioritare. Punem bani deoparte pentru cofinanțări la drumul strategic și pentru proiectările pe care le mai avem de făcut. Fiecare direcție trebuie să nominalizeze necesarul și când tragem linie dacă mai rămân bani dăm la drumuri județene", a declarat președintele Consiliului Județean.

Cât privește investițiile de la instituțiile subordonate, Costică Macaleți a ținut să menționeze că nu vor fi făcute achiziții noi în ceea ce privește parcul auto, și se va încerca reducerea cheltuielilor.

"Nu cred că vom cumpăra mașini noi. Și la Consiliul Județean avem mașini vechi, dar nu le schimbăm, mai circulăm cu ele, inclusiv mașina președintelui are mai bine de 10 ani, dar nu e cazul să ne permitem un asemenea lux. Mergem cu cheltuielile curente la minimum și punem pe partea de dezvoltare", a mai spus Macaleți. 

 

 

Spune-ne opinia ta