Drumuri redeschise tuturor categoriilor de autovehicule!

Direcția Regională de Drumuri și Poduri a ridicat restricția de tonaj pe DN 28B (Botoșani – Frumușica) și pe DN 29 (Botoșani – Suceava). 

Drumuri redeschise tuturor categoriilor de autovehicule!

În urma intervenției drumarilor DRDP Iași, circulația rutieră pe DN 28B (Botoșani – Frumușica) și pe DN 29 (Botoșani – Suceava) a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule, fără restricții de tonaj.

Din cauza ninsorii abundente, în cursul zilei de luni, pe acest sector de drum s-a instituit restricție de tonaj pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost instituită îndeosebi pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave și crearea de blocaje în trafic, cât și pentru a permite utilajelor DRDP Iași să intervină.

Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

Amintim că ANM a anunțat că, în perioada 20 noiembrie, ora 6.00 - 21 noiembrie, ora 10.00, se va înregistra polei, cu precipitații moderate cantitativ - ploaie, mixte la munte, mai ales ninsoare în Moldova, cu intensificări ale vântului.

În intervalul menționat se vor semnala precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte și predominant ninsori în Moldova. Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi și în celelalte regiuni. Temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a țării și în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăși 70…75 km/h.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
25

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
38

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...