Drumul de la Vorona ramane in asteptare inca 20 de zile!

Drumul de la Vorona ramane in asteptare inca 20 de zile!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Adjudecarea drumului de la Vorona, amanata cu douazeci de zile, pentru a putea fi verificate toate hartiile depuse de ofertanti.

Acest lucru a fost cerut de comisia de evaluare, printr-o nota justificativa, si, potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean, Cristian Achitei, acest termen nu mai poate fi prelungit in niciun fel.

"Adjudecarea drumului de la Vorona nu se intarzie ca vrea cineva sa o intarzie, noi suntem in continuare in termenele legale de adjudecare dupa trecerea primelor douazeci de zile de la deschiderea ofertelor, s-a cerut printr-o nota justificativa amanarea termenului de adjudecare cu incadouazeci de zile, acest termen nu mai poate fi prelungit in niciun fel. Aici am fost de acord la cererea comisiei de evaluare, atat eu, cat si domnul presedinte Tabuleac, pentru a putea fi verificate toate hartiile depuse de ofertanti", a declarat vicepresedintele consiliului Judetean, Cristian Achitei.

Achitei spune ca se lucreaza foarte atent pe fiecare fila din documentatia fiecarui ofertant.

"Se incearca in asa fel incat sa nu avem contestatii pentru ca pot face mai rau in timp decat o verificare foarte clara a documentelor. Anul acesta avem alocati aproape 90 de miliarde de lei vechi, ceea ce inseamna ca mai bine de trei sferturi din lucrare trebuie executate intr-un termen foarte scurt. Prin contractul de lucrari depus am cerut termen de garantie de minimum cinci ani de zile. Eu sper in continuare la acelasi termen de incepere a lucrarilor de 1 august", a conchis Achitei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mama emigrantului român: "Am doi copii în străinătate. Cred că o să mor de tristețe și singurătate"

astăzi, 09:09
19

Iată că a trecut o săptămână de când am decis să punem punct acestui calvar prin străini și suntem cu gândul în sfârșit împăcat că nu trebuie să ne mai ...

Comunicat - Lucian Trufin: "În atenția fermierilor botoșăneni. Urmează ultimele sesiuni pentru accesarea fondurilor destinate tinerilor fermieri și dezvoltării fermelor mici!"

astăzi, 09:05
27

Vineri, 20 iulie 2018,pe site-ul Agenției pentru Finațarea Investiților Rurale au fost publicate variantele finale aleGhidurilor de finațare pentru submăsura 6.1 “Sprijin pentru instalarea ...

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
215

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...