Drumul de la Vorona ramane in asteptare inca 20 de zile!

Drumul de la Vorona ramane in asteptare inca 20 de zile!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Adjudecarea drumului de la Vorona, amanata cu douazeci de zile, pentru a putea fi verificate toate hartiile depuse de ofertanti.

Acest lucru a fost cerut de comisia de evaluare, printr-o nota justificativa, si, potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean, Cristian Achitei, acest termen nu mai poate fi prelungit in niciun fel.

"Adjudecarea drumului de la Vorona nu se intarzie ca vrea cineva sa o intarzie, noi suntem in continuare in termenele legale de adjudecare dupa trecerea primelor douazeci de zile de la deschiderea ofertelor, s-a cerut printr-o nota justificativa amanarea termenului de adjudecare cu incadouazeci de zile, acest termen nu mai poate fi prelungit in niciun fel. Aici am fost de acord la cererea comisiei de evaluare, atat eu, cat si domnul presedinte Tabuleac, pentru a putea fi verificate toate hartiile depuse de ofertanti", a declarat vicepresedintele consiliului Judetean, Cristian Achitei.

Achitei spune ca se lucreaza foarte atent pe fiecare fila din documentatia fiecarui ofertant.

"Se incearca in asa fel incat sa nu avem contestatii pentru ca pot face mai rau in timp decat o verificare foarte clara a documentelor. Anul acesta avem alocati aproape 90 de miliarde de lei vechi, ceea ce inseamna ca mai bine de trei sferturi din lucrare trebuie executate intr-un termen foarte scurt. Prin contractul de lucrari depus am cerut termen de garantie de minimum cinci ani de zile. Eu sper in continuare la acelasi termen de incepere a lucrarilor de 1 august", a conchis Achitei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
17

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
50

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
180

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...