Două firme s-au asociat la licitația pentru prinderea câinilor fără stăpân

O singură ofertă a fost depusă la licitația organizată de Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) în vederea atriburii contractului pentru capturarea și îngrijirea câinilor fără stăpân de pe străzile din municipiul Botoșani.

Două firme s-au asociat la licitația pentru prinderea câinilor fără stăpân

Este cea de-a doua licitație organizată de DSPSA, după ce prima procedură a fost anulată, în urma unei contestații.

Oferta a fost depusă de asocierea dintre firmele Trio Construct și Helmi Vet. Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 1,6 și 1,9 milioane lei, pe o perioadă de 24 de luni, cu posibilitatea de prelungire cu încă patru luni. 

"Suntem în faza de evaluare a ofertelor și de analiză a acestora și sperăm ca până la sfârșitul lunii, dacă si comisia de analiză va reuși să parcurgă întrega documentație, să dăm rezultatul final. Am mai capturat în această perioadă câteva exemplare la urgență, cu salariații DSPSA, și ne-am axat mai mult pe îngrijirea padocului și întreținerea animalelor", a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA. 

Pe lângă capturarea câinilor comunitari, caietul de sarcini mai prevede și servicii de asistență veterinară, cazarea și îngrijirea patrupedelor, gestionarea padocului, servicii de ecarisare și neutralizare a deșeurilor de origine animală, precum și adopția la distanță.

 

Spune-ne opinia ta