Doua firme din Botosani si una din Iasi au castigat licitatia pentru drumul de centura al municipiului Botosani

Doua firme din Botosani si una din Iasi au castigat licitatia pentru drumul de centura al municipiului Botosani
Licitatia pentru modernizarea drumului de centura din municipiul Botosani, lucrare in valoare de 10 milioane euro, a fost castigata de Conrec, Transporturi Auto si ALDP (Iasi).

Astazi au fost stabiliti castigatorii licitatiei pentru cele trei tronsoane ale drumului de centura din municipiu, fiind vorba despre doua firme din Botosani, Conrec si Transporturi Auto, si o firma din Iasi, ALDP.

"Am facut evaluarea ofertelor si am stabilit castigatorii licitatiei pe cele trei tronsoane. Sunt trei castigatori, doua firme din Botosani si una din Iasi. Unul dintre tronsoane a fost castigat de firma Conrec, respectiv pe tronsonul trei, Calea Nationala la intersectia cu Petru Rares, pana jos la intersectia de la Lebada, unde vom avea doua sensuri giratorii. Tronsonul doi, care cuprinde strazile Petru Rares, Tudor Vladimirescu, Imparat Traian si Uzinei, a fost castigat de firma ALDP din Iasi, iar tronsonul unu, care cuprinde Calea Nationala, intrarea de la Catamarasti pana la strada Uzinei, strada Sucevei, intrarea de la Hudum, a fost castigat de firma Transporturi Auto", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiul Botosani.

Odata ce au fost stabiliti castigatorii licitatiei, urmeaza sa se semneze si contractual, pe 20 iulie, firmele avand la dispozitie 23 de luni pentru finalizarea lucrarilor.

"Sunt absolut convins ca vom executa mai repede aceste lucrari, de aceea l-am si impartit in mai multe tronsoane, si credeam ca se va lucra bine deoarece este si sezonul cald acum", a precizat primarul municipiului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi, pentru o pacientă în stare gravă!

astăzi, 13:39
10

Medicii din Dorohoi au solicitat, luni, aeronava sanitară, pentru a prelua o pacientă în stare gravă pentru a fi transportată la Iași. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul din...

IPJ Botoșani: Recomandări pentru o călătorie cu mașina fără incidente rutiere!

astăzi, 13:30
49

Poliţia Rutieră vă recomandă să aveţi în vedere câteva lucruri, pentru a evita incidentele nedorite:-Interesaţi-vă înainte să porniţi la drum cu privire la traseul pe c...

"A uitat" că are permisul suspendat!

astăzi, 12:52
111

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism marca VW Passat, deşi avea suspendat d...