Doua firme din Botosani si una din Iasi au castigat licitatia pentru drumul de centura al municipiului Botosani

Doua firme din Botosani si una din Iasi au castigat licitatia pentru drumul de centura al municipiului Botosani
Licitatia pentru modernizarea drumului de centura din municipiul Botosani, lucrare in valoare de 10 milioane euro, a fost castigata de Conrec, Transporturi Auto si ALDP (Iasi).

Astazi au fost stabiliti castigatorii licitatiei pentru cele trei tronsoane ale drumului de centura din municipiu, fiind vorba despre doua firme din Botosani, Conrec si Transporturi Auto, si o firma din Iasi, ALDP.

"Am facut evaluarea ofertelor si am stabilit castigatorii licitatiei pe cele trei tronsoane. Sunt trei castigatori, doua firme din Botosani si una din Iasi. Unul dintre tronsoane a fost castigat de firma Conrec, respectiv pe tronsonul trei, Calea Nationala la intersectia cu Petru Rares, pana jos la intersectia de la Lebada, unde vom avea doua sensuri giratorii. Tronsonul doi, care cuprinde strazile Petru Rares, Tudor Vladimirescu, Imparat Traian si Uzinei, a fost castigat de firma ALDP din Iasi, iar tronsonul unu, care cuprinde Calea Nationala, intrarea de la Catamarasti pana la strada Uzinei, strada Sucevei, intrarea de la Hudum, a fost castigat de firma Transporturi Auto", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiul Botosani.

Odata ce au fost stabiliti castigatorii licitatiei, urmeaza sa se semneze si contractual, pe 20 iulie, firmele avand la dispozitie 23 de luni pentru finalizarea lucrarilor.

"Sunt absolut convins ca vom executa mai repede aceste lucrari, de aceea l-am si impartit in mai multe tronsoane, si credeam ca se va lucra bine deoarece este si sezonul cald acum", a precizat primarul municipiului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nemulţumirile sindicaliştilor, pe masa prefectului. "O să devenim asistaţi social!" FOTO

astăzi, 17:17
142

Daniel Bulboacă, preşedintele filialei Botoşani a Cartel Alfa, a dat citire memoriului ce a fost ulterior înaintat în mod oficial conducerii Instituţiei Prefectului pentru a fi direcţ...

Protest pentru salarii, cu vuvuzele şi fluiere, în faţa Prefecturii! FOTO, VIDEO

astăzi, 14:55
639

În jur 200 de angajaţi afiliaţi mai multor sindicate reunite în Confederaţia Cartel Alfa s-au adunat, luni după prânz, în faţa Instituţiei Prefectului pentru o acţiune d...

Un lanţ de supermarket-uri vrea să deschidă două noi magazine, în Botoşani

astăzi, 14:50
1107

 Reprezentanţii reţelei de magazine Profi au făcut demersuri la Primărie în vederea obţinerii avizelor necesare pentru deschiderea a două spaţii comerciale noi pe strada Săvenilor ...