Două drumuri naționale din județul Botoșani, reabilitate în primăvară

Două drumuri naționale de pe raza județului Botoșani, aflate într-o avansată stare de degradare, vor intra în reparații în primăvara acestui an. 

 

Două drumuri naționale din județul Botoșani, reabilitate în primăvară

Este vorba de drumul Dorohoi-Darabani și drumul Botoșani-Săveni. Pe cele două tronsoane vor fi turnate covoare asfaltice, pe o distanță de 24, respectiv 17 kilometri.

Fondurile vor fi alocate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, care are în subordine drumurile naționale din județul Botoșani, fiind deja organizate licitațiile și semnate acordurile cadru. Reparațiile vor începe în primăvara acestui an.

Cât privește drumul Botoșani-Tg. Frumos, care nu a fost prins la finanțare în bugetul de stat aprobat de curând, șefii administrației județene spun că se va realiza investiția prin Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

"Drumul Botoșani-Tg. Frumos a rămas la nivel de CNADNR nefiind prins într-un amendament al bugetului central. Cred că spre sfârșitul anului, dacă nu anul viitor vor începe lucrările. În mod sigur prioritățile au fost altele, foarte mulți bani prinși în amendamente sunt pe zona de autostrăzi și drumuri naționale de a completa tronsoane, care nu puteau fi legate între ele. Dorohoi-Darabani intră anul acesta, Botoșani-Săveni la fel, pe întreținere cu covor asfaltic. Am discutat cu domnul Laicu, directorul DRDP, și sunt bani alocați", a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Șefi cu salarii mai mici decât subordonații într-o instituție din Botoșani

Duminică, 24 Septembrie 2017
1201

Discrepanțele salariale majore apărute odată cu aplicarea noilor acte normative ce privesc salarizarea din sistemul bugetar este reclamată și de liderul de sindicat al unei instituții de cultur...

Protest în fața Instituției Prefectului din Botoșani!

Duminică, 24 Septembrie 2017
742

Una dintre principalele revendicări ale sindicaliștilor de la Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa o reprezintă blocarea transferului taxelor sociale de la angajator către angajat....

Durerea angajaților de la Ambulanța Botoșani: Mașinile vechi cu care merg la intervenții!

Duminică, 24 Septembrie 2017
1495

Una dintre problemele cu care se confruntă angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost adusă în atenția parlamentarilor în Comisia pentru Dialog Social de vineri, d...