Dorohoienii, in audienta la prefect, fara a merge la Prefectura!

Prefectul judetului Botosani, Gheorghe Sorescu, s-a deplasat astazi la Dorohoi, unde si-a desfasurat programul de audiente. Prefectul acorda audiente in municipiul Dorohoi in prima zi de miercuri de la inceputul fiecarei luni.

Problemele cu care s-au prezentat astazi cetatenii din comunele din partea de nord a judetului tin cu preponderenta de fond funciar.

De asemenea, tot astazi, Gheorghe Sorescu a fost invitat sa participe la seminarul Metode de imbunatatire a procesului instructiv-educativ, care se desfasoara la Seminarul Teologic Sfantul Gheorghe Botosani.

Actiunea face parte din cadrul proiectului de cooperare transfrontaliera Traditii, arta, educatie-valori europene, valori fara frontiere, derulat in parteneriat cu Universitatea Yurii Fedkovici din Cernauti, Ucraina.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

astăzi, 20:20
63

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

astăzi, 17:05
230

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

astăzi, 15:45
892

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...