Dora Vasiliu: Voi conduce cu responsabilitate!

Dora Vasiliu: Voi conduce cu responsabilitate!
Prefectul de Botosani, Cristian Roman, care a asistat astazi la instalarea in fruntea Directiei Sanitar-Veterinare a Dorei Vasiliu, a tinut sa precizeze ca asteapta ca atmosfera din institutie sa fie cu totul alta decat cea din ultimii ani!

Vreau sa incercati sa faceti echipa cu acesti doi oameni si sa spargem bisericutele care existau pana acum si va asigur ca voi supraveghea atent acest lucru, le-a spus prefectul Cristian Roman lucratorilor din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Botosani.

Odata cu schimbarea conducerii DSVSA, s-a intors la Botosani si vechiul director, Vladimir Rizac, care fusese promovat in cadrul Autoritatii Nationale. Acum, Rizac va activa in cadrul Laboratorului din institutie.

Ovidiu Airimitoaie, cel care a tinut interimatul dupa plecarea lui Rizac, va ocupa acum functia de director adjunct.

Nu pot sa fac promisiuni pe termen lung, in conditiile actuale trebuie sa actionam in prezent, sa ne gandim la ziua de maine si sa speram la cea de poimaine. Insa voi conduce cu responsabilitate, transparenta fata de presa si respect fata de agentii economici, a declarat Dora Vasiliu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
56

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
376

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
90

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...