Dora Vasiliu: Voi conduce cu responsabilitate!

Dora Vasiliu: Voi conduce cu responsabilitate!
Prefectul de Botosani, Cristian Roman, care a asistat astazi la instalarea in fruntea Directiei Sanitar-Veterinare a Dorei Vasiliu, a tinut sa precizeze ca asteapta ca atmosfera din institutie sa fie cu totul alta decat cea din ultimii ani!

Vreau sa incercati sa faceti echipa cu acesti doi oameni si sa spargem bisericutele care existau pana acum si va asigur ca voi supraveghea atent acest lucru, le-a spus prefectul Cristian Roman lucratorilor din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Botosani.

Odata cu schimbarea conducerii DSVSA, s-a intors la Botosani si vechiul director, Vladimir Rizac, care fusese promovat in cadrul Autoritatii Nationale. Acum, Rizac va activa in cadrul Laboratorului din institutie.

Ovidiu Airimitoaie, cel care a tinut interimatul dupa plecarea lui Rizac, va ocupa acum functia de director adjunct.

Nu pot sa fac promisiuni pe termen lung, in conditiile actuale trebuie sa actionam in prezent, sa ne gandim la ziua de maine si sa speram la cea de poimaine. Insa voi conduce cu responsabilitate, transparenta fata de presa si respect fata de agentii economici, a declarat Dora Vasiliu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
20

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...

Câte grade vor fi în weekend la Botoșani!

astăzi, 07:07
115

Iarna a pus stapanire pe Romania si isi face simtita prezenta pe multe dintre drumurile tarii, unde zeci de masini au stat blocate ore bune in troiene.Ninsorile vor continua si vineri, in mai mult...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire! Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 07:01
3826

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...