Disponibilizari la compartimentele tehnice de la Apa Grup Botosani!

Disponibilizari la compartimentele tehnice de la Apa Grup Botosani!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Consiliul Judetean Botosani trebuie sa faca reduceri de personal de 10% la Apa Grup, pentru a indeplini conditiile prevazute in contractul incheiat pe programul ISPA.

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Cristian Achitei, una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca Apa Grup este reducerea de personal, pentru ca institutia sa devina eligibila in accesarea de fonduri europene pentru proiectul de aductiune de apa din sursa Prut.

"Am avut saptamana trecuta o discutie cu consultantul care lucreaza pentru aplicatia de programul operational sectorial de mediu pentru a vedea care este aplicatia prioritara pentru a putea obtine cele 100 de milioane de euro de la Uniunea Europeana. Incercam sa aducem la zi conditionalitatile ISPA pe operatori, ceea ce inseamna reducere de personal cu 10% si ajustarea pretului la apa in functie de rata inflatiei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Sefii CJ asigura angajatii societatii de la zona de exploatere ca pot sta linistiti, intrucat nu ei sunt cei vizati in aceste reduceri de personal, cidoar acele persoane care stau la birou si, potrivit vicepresedinteleui CJ, nu si-au dovedit eficienta pana in prezent.

"Deocamdata se analizeaza fisa postului, pentru a vedea unde este surplus de personal. Am inteles ca pe zona de exploatoare, acolo unde avem nevoie de personal, avem chiar deficit de personal. Aceste reduceri de personal se vor face cu siguranta la compartimentele tehnice", a conchis Cristian Achitei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un spectacol al Teatrului din Botoșani, în selecția oficială a celei de-a IV-a ediții a Excelsior TEEN-FEST!

astăzi, 08:24
71

45 de instituții și companii teatrale independente și-au înscris producțiile pentru ediția de anul acesta a TEEN-FEST. În alegerea spectacolelor, selecționerul Oana Borș a urmărit ...

ANM: Informare de instabilitate atmosferică pentru cea mai mare parte a țării, până la ora 21:00

astăzi, 08:22
176

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică privind perioade scurte de instabilitate atmosferică la nivelul întregii ţării, valabilă până luni la ora ...

Botoșănean oprit din goana nebună de polițiștii din Hârlău!

astăzi, 07:16
728

Politistii din cadrul Sectiei numarul 9 Politie Rurala Hirlau au actionat pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, cresterea gradului de siguranta rutiera si combate...