Disponibilizari la compartimentele tehnice de la Apa Grup Botosani!

Disponibilizari la compartimentele tehnice de la Apa Grup Botosani!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Consiliul Judetean Botosani trebuie sa faca reduceri de personal de 10% la Apa Grup, pentru a indeplini conditiile prevazute in contractul incheiat pe programul ISPA.

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Cristian Achitei, una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca Apa Grup este reducerea de personal, pentru ca institutia sa devina eligibila in accesarea de fonduri europene pentru proiectul de aductiune de apa din sursa Prut.

"Am avut saptamana trecuta o discutie cu consultantul care lucreaza pentru aplicatia de programul operational sectorial de mediu pentru a vedea care este aplicatia prioritara pentru a putea obtine cele 100 de milioane de euro de la Uniunea Europeana. Incercam sa aducem la zi conditionalitatile ISPA pe operatori, ceea ce inseamna reducere de personal cu 10% si ajustarea pretului la apa in functie de rata inflatiei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Sefii CJ asigura angajatii societatii de la zona de exploatere ca pot sta linistiti, intrucat nu ei sunt cei vizati in aceste reduceri de personal, cidoar acele persoane care stau la birou si, potrivit vicepresedinteleui CJ, nu si-au dovedit eficienta pana in prezent.

"Deocamdata se analizeaza fisa postului, pentru a vedea unde este surplus de personal. Am inteles ca pe zona de exploatoare, acolo unde avem nevoie de personal, avem chiar deficit de personal. Aceste reduceri de personal se vor face cu siguranta la compartimentele tehnice", a conchis Cristian Achitei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăncilă: Referendumul pentru familie va avea loc pe 6 și 7 octombrie

astăzi, 17:58
80

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituție va avea loc pe 6 și 7 octombrie, menționând că este o initiativa a cet...

Eu aleg România: Conacul Miclescu din Călineşti, Botoşani

astăzi, 17:21
679

Din Bucecea am urcat dealul Călineştilor cu sentimentul de atâtea ori încercat al intrării în istorie. Ştiam că aici voi afla curtea şi conacul Miclescu, vechi de exact 300 de ...

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

astăzi, 16:26
763

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Transilvaniei  nr....