Disponibilizari la compartimentele tehnice de la Apa Grup Botosani!

Disponibilizari la compartimentele tehnice de la Apa Grup Botosani!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Consiliul Judetean Botosani trebuie sa faca reduceri de personal de 10% la Apa Grup, pentru a indeplini conditiile prevazute in contractul incheiat pe programul ISPA.

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Cristian Achitei, una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca Apa Grup este reducerea de personal, pentru ca institutia sa devina eligibila in accesarea de fonduri europene pentru proiectul de aductiune de apa din sursa Prut.

"Am avut saptamana trecuta o discutie cu consultantul care lucreaza pentru aplicatia de programul operational sectorial de mediu pentru a vedea care este aplicatia prioritara pentru a putea obtine cele 100 de milioane de euro de la Uniunea Europeana. Incercam sa aducem la zi conditionalitatile ISPA pe operatori, ceea ce inseamna reducere de personal cu 10% si ajustarea pretului la apa in functie de rata inflatiei", a declarat Cristian Achitei, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Sefii CJ asigura angajatii societatii de la zona de exploatere ca pot sta linistiti, intrucat nu ei sunt cei vizati in aceste reduceri de personal, cidoar acele persoane care stau la birou si, potrivit vicepresedinteleui CJ, nu si-au dovedit eficienta pana in prezent.

"Deocamdata se analizeaza fisa postului, pentru a vedea unde este surplus de personal. Am inteles ca pe zona de exploatoare, acolo unde avem nevoie de personal, avem chiar deficit de personal. Aceste reduceri de personal se vor face cu siguranta la compartimentele tehnice", a conchis Cristian Achitei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pe 12 decembrie, creștinii îl cinstesc pe Spiridon, sfântul care își părăsește racla! VIDEO

Luni, 11 Decembrie 2017
1416

Sfantul Spiridon este cinstit de Biserica pe 12 decembrie. Spiridon este sfantul care pleaca periodic din racla, pentru a-i ajuta pe oamenii care il cheama in rugaciune, cu credinta si cu dragoste. As...

Drumul Manoleasa-Rădăuți Prut a intrat în lucrări de modernizare - FOTO

Luni, 11 Decembrie 2017
1601

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 24 C au demarat astăzi cu prima etapă, cea de reprofilare a căii rutiere şi adaos de material pietros şi cilindrare (compactare). Reprofilarea are d...

Apel al Poliției, după ce pe rețelele sociale au apărut mesaje de instigare la violență!

Luni, 11 Decembrie 2017
1106

În aceste zile, pe rețelele sociale, cetățenii sunt invitați să participe la o serie de manifestații publice. Înainte de a da curs invitației, recomandăm tuturor să fie atenți cu...