Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu: „Mi-aș fi dorit ca domnul primar să se plimbe prin oraș și să vadă realitatea activității noastre”

Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu: „Mi-aș fi dorit ca domnul primar să se plimbe prin oraș și să vadă realitatea activității noastre”

Bogdan Buhăianu, directorul societății Urban Serv, a susținut în cursul zilei de vineri o conferință de presă  în care a încercat să evidențieze activitatea angajaților, care lucrează în condiții extrem de grele potrivit acestuia, iar remunerarea  personalului nu este pe măsură.

Oficialul a subliniat că acuzațiile primarului Cătălin Flutur la adresa societății pe care o conduce, sunt trunchiate, în condițiile în care edilul nu face decât să critice activitatea Urban Serv în conferințe de presă susținute în câmp, după cum spune Buhăianu.

„Eu cred foarte mult în îmbunătățirea lucrurilor pornind de la zero și pornind de la lucrurile simple. Activitatea noastră de colectare gunoi menajer fiind o activitate care nu se observă decât în momentul în care nu o facem. Dar în momentul când o faci, nimeni nu vede nimic. Colectarea gunoiului este un serviciu public care se observă doar în momentul în care nu-l faci. Nu vreau să mă victimizez dar vreau să pun în evidență că munca lucrătorilor din cadrul societății Urban Serv este extrem de importantă și extrem de grea. Salariile sunt în jur de 2000-2500 lei/lună, atât pentru șoferi cât și pentru încărcători, iar condițiile de muncă sunt extrem de grele. Mi-aș fi dori ca domnul primar să se plimbe prin oraș și să vadă realitatea activității de la Urban Serv, și nu s-o critice dintr-o conferință de presă  făcută în câmp. Respect foarte mult Instituția Primarului dar nu pot fi de acord, de multe ori, cu ideile expuse. Mi se par niște informații trunchiate, de multe ori din cauza oamenilor sunt în jurul dumnealui”, a declarat Bogdan Buhăianu.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
9

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
145

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
46

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...