Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

După patru ani în care a condus societatea de transport public în comun Eltrans, Paul Șmit vrea să părăsească instituția dar tot pentru un șef de post.

Șmit s-a înscris la concursul organizat de Consiliul Județean pentru ocuparea postului de director adjunct al Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP), fiind singurul candidat pentru această funcție.

De altfel, înainte de a ajunge la conducerea Eltrans, Paul Șmit a lucrat ca inginer la DJDP. Concursul va avea loc în data de 16 august.

Primarul Cătălin Flutur nu a fost informat de șeful Eltrans, căruia îi expiră mandatul, despre dorința sa de a pleca. În repetate rânduri, edilul a criticat managementul de la societatea Eltrans.

"Nu m-a informat, nu am auzit. Să-i fie bine lui și primăriei bine. Și Eltransului să-i fie bine. Este decizia dumnealui",  spus Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
530

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
593

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
957

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...