Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

După patru ani în care a condus societatea de transport public în comun Eltrans, Paul Șmit vrea să părăsească instituția dar tot pentru un șef de post.

Șmit s-a înscris la concursul organizat de Consiliul Județean pentru ocuparea postului de director adjunct al Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP), fiind singurul candidat pentru această funcție.

De altfel, înainte de a ajunge la conducerea Eltrans, Paul Șmit a lucrat ca inginer la DJDP. Concursul va avea loc în data de 16 august.

Primarul Cătălin Flutur nu a fost informat de șeful Eltrans, căruia îi expiră mandatul, despre dorința sa de a pleca. În repetate rânduri, edilul a criticat managementul de la societatea Eltrans.

"Nu m-a informat, nu am auzit. Să-i fie bine lui și primăriei bine. Și Eltransului să-i fie bine. Este decizia dumnealui",  spus Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Județean va avea, din nou, un administrator public

Sâmbătă, 19 August 2017
793

Rămas liber odată cu venirea lui Costică Macaleți la conducerea Consiliului Județean Botoșani, postul de administrator public al județului ar putea fi din nou ocupat în cel mai scurt timp...

Măsuri pe linia personalului cerute de șeful Consiliului Județean la UPU

Vineri, 18 August 2017
1679

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a cerut conducerii Spitalului Mavromati să găsească cât mai repede o soluție pentru deficitul de personal care se înregistreaz...

Bani ceruți de la Guvern pentru scoaterea din impas a Primăriei Mihălășeni

Vineri, 18 August 2017
547

În acest sens, președintele Consiliului Județean prefectului județului au inițiat un proiect de Hotărâre de Guvern pe care l-au trasmis deja la nivel central în vederea locării...