Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

După patru ani în care a condus societatea de transport public în comun Eltrans, Paul Șmit vrea să părăsească instituția dar tot pentru un șef de post.

Șmit s-a înscris la concursul organizat de Consiliul Județean pentru ocuparea postului de director adjunct al Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP), fiind singurul candidat pentru această funcție.

De altfel, înainte de a ajunge la conducerea Eltrans, Paul Șmit a lucrat ca inginer la DJDP. Concursul va avea loc în data de 16 august.

Primarul Cătălin Flutur nu a fost informat de șeful Eltrans, căruia îi expiră mandatul, despre dorința sa de a pleca. În repetate rânduri, edilul a criticat managementul de la societatea Eltrans.

"Nu m-a informat, nu am auzit. Să-i fie bine lui și primăriei bine. Și Eltransului să-i fie bine. Este decizia dumnealui",  spus Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1439

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
725

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
494

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...