Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

Directorul Eltrans vrea să fie șef în altă instituție

După patru ani în care a condus societatea de transport public în comun Eltrans, Paul Șmit vrea să părăsească instituția dar tot pentru un șef de post.

Șmit s-a înscris la concursul organizat de Consiliul Județean pentru ocuparea postului de director adjunct al Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP), fiind singurul candidat pentru această funcție.

De altfel, înainte de a ajunge la conducerea Eltrans, Paul Șmit a lucrat ca inginer la DJDP. Concursul va avea loc în data de 16 august.

Primarul Cătălin Flutur nu a fost informat de șeful Eltrans, căruia îi expiră mandatul, despre dorința sa de a pleca. În repetate rânduri, edilul a criticat managementul de la societatea Eltrans.

"Nu m-a informat, nu am auzit. Să-i fie bine lui și primăriei bine. Și Eltransului să-i fie bine. Este decizia dumnealui",  spus Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
646

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
717

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
446

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...