Directorii renunta, unul cate unul, la functii, pentru a face loc oamenilor desemnati de Alianta PSD-PD-L!

Directorii renunta, unul cate unul, la functii, pentru a face loc oamenilor desemnati de Alianta PSD-PD-L!

 Prefectura Botosani  

Inca un director face un pas inapoi, renuntand la functia de conducere, pentru a face loc celor nominalizati de catre partidele aflate la guvernare.

Este vorba despre Dumitru Istrate, seful Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Istrate s-a prezentat astazi la Institutia Prefectului Botosani pentru a discuta cu prefectul Cristian Roman despre viitorul sau pe acest post.

Desi ambii participanti la discutie s-au abtinut sa faca prea multe declaratii, au lasat sa se inteleaga faptul ca scaunul de director va fi eliberat in scurt timp.

Dumitru Istrate a refuzat sa comenteze motivele acestei intentii.

"N-am inregistrat demisii astazi. Am avut o discutie cu directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, domnul Istrate, care a identificat o metoda de a face un pas in spate", a declarat prefectul de Botosani, Cristian Roman.

Cele mai vehiculate nume pentru sefia acestui oficiu sunt cele ale omului de afaceri Mihai Luca, insa si cel al liberalului Paul Secrieru.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, Pavel Rusu, si-a inaintat demisia din functie.

La o zi dupa demisia lui Rusu, Gabriel Oprisanu a solicitat trecerea pe un post inferior celui detinut pana acum, de sef al Directiei de Snatate Publica Botosani, acelasi gest facandu-l si seful Inspectiei Sanitare de Stat Botosani, Mihai Alexandru.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
263

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
113

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
53

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...