Din punct de vedere financiar, toate problemele judetului se vor rezolva, dar nu in mandatul acestui Guvern!

Din punct de vedere financiar, toate problemele judetului se vor rezolva, dar nu in mandatul acestui Guvern!

 Spitalul Judetean Botosani  

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, i-a asigurat pe sefii judetului Botosani, Mihai Tabuleac si Gheorghe Sorescu, ca valoarea studiului de fezabilitate necesar modernizarii Spitalului Judetean nu este deloc exagerata.

Ministrul a precizat ca se va inainta un proiect de hotarare de Guvern in sensul alocarii fondurilor necesare, insa nu inainte ca administratia judeteana sa indice sursele de finantare pentru acest proiect, si anume sumele provenite din fonduri europene si de la CJ Botosani, urmand ca diferenta sa fie alocata de Guvern.

Cu toate acestea, Mihai Tabuleac, presedinte CJ, nu este convins ca valorea studiului este intocmai cea reala.

“Nu sunt impotriva unei investii atat de importante la Spitalul Judetean, totusi cred ca s-a ajuns aici din dorinta de a se consuma mult pe consultanta. Din punctul meu de vedere, cred ca se va ajunge la un blocaj al acestui proiect, a precizat Mihai Tabuleac, presedinte al CJ Botosani.

Dezamagirea lui Tabuleac a continuat si in legatura cu situatia de la APA Grup, unde de asemenea a primit alte promisiuni, insa cu mentiunea ca “orice solutie este viabila, dar probabil in mandatul urmatorului Guvern.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
196

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
36

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
255

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...