Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Florin Egner

Florin Egner, fost primar de Botosani, in prezent consilier local PNG, simte ca mai are multe de spus!

Se pare ca cel mai tare il doare pe fostul edil faptul ca botosanenii primesc in cutia postala facturi prea piperate la caldura. Si, mai spune Egner, oamenii vin si ii plang pe umar ca valoarea acestora difera de la zona la zona, mai bine zis, de la asociatie la asociatie.

Mi-a fost semnalat de catre unele persoane faptul ca, atunci cand intr-un condominiu sunt foarte putini utilizatori, costul este foarte mare. Fostul consilier Val Guraliuc (n.r., coleg de partid cu Florin Egner) imi spunea ca are de platit pentru doua camere peste 450 lei la incalzire pe luna decembrie, a spus in plenul Consiliului Local Florin Egner.

Si pentru ca imaginea buna cu intentii stralucite se tine, consilierul PNG are o propunere, e adevarat, cam in dezavantajul societatii de termoficare.

Intr-o situatie de exceptie, cu unul sau doi utilizatori, ar trebui sa incercam sa plafonam sumele pe care le incaseaza Termica, iar diferenta sa o dam la pierderi, asa cum avem pe pierderi in retele sau in alta parte. Cred ca la un apartament cu 4 camere limitarea sumei la 400 lei pe luna este de bun simt intr-o luna de iarna, propune Florin Egner.

Mai ales ca, adauga Egner, o asemenea solutie este aplicata in mai multe orase din Moldova.

Intrebarea este, totusi, cine suporta pierderile, pentru ca fostul primar nu a mai precizat acest lucru! Societatea de termoficare? La o adica, si ea e subventionata de Consiliu Local si Primarie, adica tot din banii botosanenilor.

Fara a mai pune la socoteala ca fostul edil a pus si el umarul la falimentul societatii de termoficare, botosanenii inghetand de frig intr-o iarna, pe timpul mandatului sau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
113

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
68

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
72

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...