Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Florin Egner

Florin Egner, fost primar de Botosani, in prezent consilier local PNG, simte ca mai are multe de spus!

Se pare ca cel mai tare il doare pe fostul edil faptul ca botosanenii primesc in cutia postala facturi prea piperate la caldura. Si, mai spune Egner, oamenii vin si ii plang pe umar ca valoarea acestora difera de la zona la zona, mai bine zis, de la asociatie la asociatie.

Mi-a fost semnalat de catre unele persoane faptul ca, atunci cand intr-un condominiu sunt foarte putini utilizatori, costul este foarte mare. Fostul consilier Val Guraliuc (n.r., coleg de partid cu Florin Egner) imi spunea ca are de platit pentru doua camere peste 450 lei la incalzire pe luna decembrie, a spus in plenul Consiliului Local Florin Egner.

Si pentru ca imaginea buna cu intentii stralucite se tine, consilierul PNG are o propunere, e adevarat, cam in dezavantajul societatii de termoficare.

Intr-o situatie de exceptie, cu unul sau doi utilizatori, ar trebui sa incercam sa plafonam sumele pe care le incaseaza Termica, iar diferenta sa o dam la pierderi, asa cum avem pe pierderi in retele sau in alta parte. Cred ca la un apartament cu 4 camere limitarea sumei la 400 lei pe luna este de bun simt intr-o luna de iarna, propune Florin Egner.

Mai ales ca, adauga Egner, o asemenea solutie este aplicata in mai multe orase din Moldova.

Intrebarea este, totusi, cine suporta pierderile, pentru ca fostul primar nu a mai precizat acest lucru! Societatea de termoficare? La o adica, si ea e subventionata de Consiliu Local si Primarie, adica tot din banii botosanenilor.

Fara a mai pune la socoteala ca fostul edil a pus si el umarul la falimentul societatii de termoficare, botosanenii inghetand de frig intr-o iarna, pe timpul mandatului sau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
639

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
472

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
221

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...