Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Florin Egner

Florin Egner, fost primar de Botosani, in prezent consilier local PNG, simte ca mai are multe de spus!

Se pare ca cel mai tare il doare pe fostul edil faptul ca botosanenii primesc in cutia postala facturi prea piperate la caldura. Si, mai spune Egner, oamenii vin si ii plang pe umar ca valoarea acestora difera de la zona la zona, mai bine zis, de la asociatie la asociatie.

Mi-a fost semnalat de catre unele persoane faptul ca, atunci cand intr-un condominiu sunt foarte putini utilizatori, costul este foarte mare. Fostul consilier Val Guraliuc (n.r., coleg de partid cu Florin Egner) imi spunea ca are de platit pentru doua camere peste 450 lei la incalzire pe luna decembrie, a spus in plenul Consiliului Local Florin Egner.

Si pentru ca imaginea buna cu intentii stralucite se tine, consilierul PNG are o propunere, e adevarat, cam in dezavantajul societatii de termoficare.

Intr-o situatie de exceptie, cu unul sau doi utilizatori, ar trebui sa incercam sa plafonam sumele pe care le incaseaza Termica, iar diferenta sa o dam la pierderi, asa cum avem pe pierderi in retele sau in alta parte. Cred ca la un apartament cu 4 camere limitarea sumei la 400 lei pe luna este de bun simt intr-o luna de iarna, propune Florin Egner.

Mai ales ca, adauga Egner, o asemenea solutie este aplicata in mai multe orase din Moldova.

Intrebarea este, totusi, cine suporta pierderile, pentru ca fostul primar nu a mai precizat acest lucru! Societatea de termoficare? La o adica, si ea e subventionata de Consiliu Local si Primarie, adica tot din banii botosanenilor.

Fara a mai pune la socoteala ca fostul edil a pus si el umarul la falimentul societatii de termoficare, botosanenii inghetand de frig intr-o iarna, pe timpul mandatului sau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1215

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
166

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
267

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...