Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Din invataturile unui fost primar catre concetatenii sai!

Florin Egner

Florin Egner, fost primar de Botosani, in prezent consilier local PNG, simte ca mai are multe de spus!

Se pare ca cel mai tare il doare pe fostul edil faptul ca botosanenii primesc in cutia postala facturi prea piperate la caldura. Si, mai spune Egner, oamenii vin si ii plang pe umar ca valoarea acestora difera de la zona la zona, mai bine zis, de la asociatie la asociatie.

Mi-a fost semnalat de catre unele persoane faptul ca, atunci cand intr-un condominiu sunt foarte putini utilizatori, costul este foarte mare. Fostul consilier Val Guraliuc (n.r., coleg de partid cu Florin Egner) imi spunea ca are de platit pentru doua camere peste 450 lei la incalzire pe luna decembrie, a spus in plenul Consiliului Local Florin Egner.

Si pentru ca imaginea buna cu intentii stralucite se tine, consilierul PNG are o propunere, e adevarat, cam in dezavantajul societatii de termoficare.

Intr-o situatie de exceptie, cu unul sau doi utilizatori, ar trebui sa incercam sa plafonam sumele pe care le incaseaza Termica, iar diferenta sa o dam la pierderi, asa cum avem pe pierderi in retele sau in alta parte. Cred ca la un apartament cu 4 camere limitarea sumei la 400 lei pe luna este de bun simt intr-o luna de iarna, propune Florin Egner.

Mai ales ca, adauga Egner, o asemenea solutie este aplicata in mai multe orase din Moldova.

Intrebarea este, totusi, cine suporta pierderile, pentru ca fostul primar nu a mai precizat acest lucru! Societatea de termoficare? La o adica, si ea e subventionata de Consiliu Local si Primarie, adica tot din banii botosanenilor.

Fara a mai pune la socoteala ca fostul edil a pus si el umarul la falimentul societatii de termoficare, botosanenii inghetand de frig intr-o iarna, pe timpul mandatului sau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, Ana Maria Dragut!

astăzi, 10:55
92

Ana Maria Dragut s-a născut în data de 24 februarie 1990, în Darabani. A studiat la Școala nr. 2, fiind inițiată în tainele handbalului de către profesorul Vali Dascălu. D...

Dragobetele sărută fetele - VIDEO

astăzi, 10:26
60

Dragobetele este sarbatorit in Calendarul Popular in ziua de 24 februarie. Cum vremurile s-au schimbat, tinerii au dat uitarii pe Dragobete zis si Dragomir, Ioan Dragobete, Cap de Primavara - tanarul ...

Vreme geroasă în weekend! Câte grade sunt la Botoșani!

astăzi, 08:14
389

Vremea devine geroasa in acest sfarsit de saptamana, maximele inregistrate duminica in toata tara fiind negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Sambata, vremea se mentine mohor...