Diaconu acuza: Termica este lovita sub centura de comerciantii de centrale pe gaz!

Diaconu acuza: Termica este lovita sub centura de comerciantii de centrale pe gaz!

 Ion Diaconu, director general Termica  

Societatea SC Termica SA Botosani, tinta unor firme care vor sa se salveze de la faliment!

Acesta este mesajul pe care directorul general al Termica il transmite botosanenilor, Ion Diaconu reactionand astfel la o serie de informatii aparute in presa locala, date despre care spune ca sunt in proportie de 80% false si ca nu ilustreaza realitatea.

Mai mult, spune directorul SCTermica SA, in actualele conditii de criza economica, in care firmele se indreapta spre faliment, campania indreptata asupra societatii de termoficare ar avea legatura cu declinul agentilor economici care au ca obiect de activitate comercializarea centralelor pe gaz.

“Facem eforturi foarte mari pentru redresarea activitatii. Pana la aceasta data, utilizand fonduri din bugetul local si cel propriu, am realizat circa o patrime din valoarea totala a volumului de investitii. Totodata, societatea face eforturi importante pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile", a precizat Ion Diaconu, directorul SC Termica SA Botosani.

In municipiul Botosani, precizeaza Ion Diaconu, lucrarile realizate pana in prezent au condus la diminuarea cu circa 40% a pierderilor de agent termic si au asigurat un grad de continuitate in functionarea sistemului, de 100%, fara a mai exista intreruperi de apa calda si incalzire.

Ion Diaconu nu a pierdut prilejul de a aminti despre perioada in care fostul edil al Botosanilor, Florin Egner, a avut un rol important, acuza directorul SC Termica, in declinul societatii.

“Avem inca pe stoc teava si alte materiale achizitionate in perioada lui Florin Egner, prejudiciul creat fiind de circa 10 miliarde de lei vechi", a spus Diaconu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luni, 18 iunie: Se încălzește ușor, dar nu scăpăm de furtuni!

Duminică, 17 Iunie 2018
316

Luni vremea va fi calda in toata tara, dar in general instabila in regiunile intracarpatice, unde pe spatii relativ extinse vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. Mai ales la mun...

Profesia de moasa ar putea fi recunoscuta prin lege

Duminică, 17 Iunie 2018
226

Mai multi parlamentari social-democrati si independenti au depus la Senat o initiativa legislativa care prevede infiintarea Colegiului National al Moaselor din Romania (CNMR) si recunoastea prin lege ...

Atât de aproape de rădăcinile lui Eminescu… Dumnezeu să binecuvânteze Vorona - FOTO

Duminică, 17 Iunie 2018
447

Vineri, 15 iunie, s-au implinit 129 de ani de când marele nostru Eminescu a intrat… în nemurire. Comuna Vorona, locul copilăriei mamei poetului, Raluca Iurașcu, nu putea lipsi din...