Despărțire la Prefectură cu șampanie și felicitări pentru unele instituții - FOTO

Pentru ultima oară în acest an, șefii instituțiilor deconcentrate din Botoșani au fost convocați de prefect la ședința Colegiului Prefectural. 

Despărțire la Prefectură cu șampanie și felicitări pentru unele instituții - FOTO

Nu toți directorii au răspuns însă prezent, fiind unii care au preferat să își trimită adjuncți sau alți angajați din cadrul instituției. Ședința a părut a fi mai mult una de despărțire, fiind doar o chestiune de timp până când prefectul Dan Nechifor va fi schimbat din funcție, după alegerea unui nou Guvern, schimbarea de la conducerea Instituției Prefectului urmând a fi făcută, cel mai probabil, în luna ianuarie.

Prefectul Dan Nechifor a ținut să le mulțumească șefilor instituțiilor deconcentrate pentru colaborarea din acest an, ținând să aducă și unele mulțumiri speciale. 

"Având în vedere că se apropie sfârșitul anului și este ultima ședință de Colegiu Prefectural, am înțeles că este o tradiție în a analiza activitatea instituțiilor deconcentrate și modul în care împreună am colaborat în cele 12 luni de activitate. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut prezentări în decursul acestui an și care au avut o prezență activă în cadrul Colegiului Prefectural. Cei mai implicați au fost Inspectoratul de Poliție Județean și Inspectoratul Școlar Județean, cu cele mai multe intervenții în cadrul Colegiului Prefectural, vreau să multțumesc și colegilor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, având în vedere că anul acesta am trecut printr-o stare de alertă, care este un fenomen destul de rar, inclusiv la nivel național", a spus prefectul.

La capitolul o bună colaborare a nominalizat și Direcția pentru Agricultură, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Inspectoratul de Jandarmi, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, Centrul Antidrog, Biroul Vamal, Casa de Asigurări de Sănătate, Casa de Pensii, AJOFM, Secția Drumuri Naționale, Agenția pentru Protecția Mediului, Garda de Mediu, Direcția de Sport și Tineret.

Reprezentantul Guvernului a apreciat și activitatea angajaților de la Direcția de Statistică din cele două tururi de alegeri din cursul acestui an.  

"Doresc să mulțumesc și colegilor din MAI care au avut un rol important în asigurarea unui cadru corect și normal al alegerilor, au dovedit profesionalism și corectitudine", a mai spus prefectul.

La finalul ședinței, Dan Nechifor a ciocnit un pahar cu șampanie cu toți cei prezenți.





 

 

 

Spune-ne opinia ta