Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

OVIDIU EPURAS

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat solicitarea PNL si UDMR de infiintare a unei comisii de ancheta avand ca scop verificarea legalitatii masurii luate de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, impotriva a 60 de functionari publici, respectiv sefi de centre judetene ale APIA, informeaza standard.ro.

Grupul UDMR, sustinut de PNL, a trimis Biroului Permanent o solicitare de infiintare a unei astfel de comisii, aratand ca demiterea acestor sefi de centre judetene ai APIA din tara si de la centru s-a facut prin incalcarea statutului functionarului public.

De asemenea, se considera necesara verificarea modului in care acesti functionari si-au indeplinit atributiile si programele pe care le aveau in desfasurare, mai precizeaza sursa citata.

Masura ministrului Agriculturii a condus la numeroase blocaje in activitatea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura din toata tara.

La Botosani, prin decizia cu numarul 398 din 25 martie, emisa de agentia centrala, Ovidiu Epuras era informat nu mai este director executiv, el fiind mutat pe postul de sef birou inspectii, numai ca directorul APIA Botosani a primit adresa abia pe 1 aprilie.

Pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hoț "calificat" în furturi din locuințe, prins de polițiștii din Darabani!

astăzi, 09:26
88

4.000 de lei este prejudiciul cauzat de un tânăr de 23 de ani, care vreme de trei luni a intrat în opt locuințe, de unde a furat bunuri și sume de bani. Pe lângă infracțiunile d...

Trei nume pentru funcția de premier. PSD decide azi cine îi ia locul lui Tudose!

astăzi, 09:14
259

Mihai Tudose și-a anunțat luni seară demisia în urma ședinței Comitetului Executiv Național al PSD în urma căreia a pierdut sprijinul partidului. Liviu Dragnea și-a impus punctul d...

Fotbalist botoşănean luat în vizor de patronul FCSB

astăzi, 08:54
166

Gigi Becali a renunțat pentru moment la pista ”Băluță”, dar un alt jucător important al Craiovei se află pe lista finanțatorului de la FCSB: Andrei Burlacu, mijl...