Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

OVIDIU EPURAS

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat solicitarea PNL si UDMR de infiintare a unei comisii de ancheta avand ca scop verificarea legalitatii masurii luate de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, impotriva a 60 de functionari publici, respectiv sefi de centre judetene ale APIA, informeaza standard.ro.

Grupul UDMR, sustinut de PNL, a trimis Biroului Permanent o solicitare de infiintare a unei astfel de comisii, aratand ca demiterea acestor sefi de centre judetene ai APIA din tara si de la centru s-a facut prin incalcarea statutului functionarului public.

De asemenea, se considera necesara verificarea modului in care acesti functionari si-au indeplinit atributiile si programele pe care le aveau in desfasurare, mai precizeaza sursa citata.

Masura ministrului Agriculturii a condus la numeroase blocaje in activitatea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura din toata tara.

La Botosani, prin decizia cu numarul 398 din 25 martie, emisa de agentia centrala, Ovidiu Epuras era informat nu mai este director executiv, el fiind mutat pe postul de sef birou inspectii, numai ca directorul APIA Botosani a primit adresa abia pe 1 aprilie.

Pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
3905

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2308

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
950

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...