Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

OVIDIU EPURAS

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat solicitarea PNL si UDMR de infiintare a unei comisii de ancheta avand ca scop verificarea legalitatii masurii luate de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, impotriva a 60 de functionari publici, respectiv sefi de centre judetene ale APIA, informeaza standard.ro.

Grupul UDMR, sustinut de PNL, a trimis Biroului Permanent o solicitare de infiintare a unei astfel de comisii, aratand ca demiterea acestor sefi de centre judetene ai APIA din tara si de la centru s-a facut prin incalcarea statutului functionarului public.

De asemenea, se considera necesara verificarea modului in care acesti functionari si-au indeplinit atributiile si programele pe care le aveau in desfasurare, mai precizeaza sursa citata.

Masura ministrului Agriculturii a condus la numeroase blocaje in activitatea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura din toata tara.

La Botosani, prin decizia cu numarul 398 din 25 martie, emisa de agentia centrala, Ovidiu Epuras era informat nu mai este director executiv, el fiind mutat pe postul de sef birou inspectii, numai ca directorul APIA Botosani a primit adresa abia pe 1 aprilie.

Pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

Sâmbătă, 24 Martie 2018
200

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

Sâmbătă, 24 Martie 2018
233

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

Sâmbătă, 24 Martie 2018
570

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...