Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

OVIDIU EPURAS

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat solicitarea PNL si UDMR de infiintare a unei comisii de ancheta avand ca scop verificarea legalitatii masurii luate de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, impotriva a 60 de functionari publici, respectiv sefi de centre judetene ale APIA, informeaza standard.ro.

Grupul UDMR, sustinut de PNL, a trimis Biroului Permanent o solicitare de infiintare a unei astfel de comisii, aratand ca demiterea acestor sefi de centre judetene ai APIA din tara si de la centru s-a facut prin incalcarea statutului functionarului public.

De asemenea, se considera necesara verificarea modului in care acesti functionari si-au indeplinit atributiile si programele pe care le aveau in desfasurare, mai precizeaza sursa citata.

Masura ministrului Agriculturii a condus la numeroase blocaje in activitatea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura din toata tara.

La Botosani, prin decizia cu numarul 398 din 25 martie, emisa de agentia centrala, Ovidiu Epuras era informat nu mai este director executiv, el fiind mutat pe postul de sef birou inspectii, numai ca directorul APIA Botosani a primit adresa abia pe 1 aprilie.

Pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil căzut de la etajul 3 al unui bloc din Dorohoi!

Duminică, 24 Septembrie 2017
1260

Un băiețel a căzut duminică seara de la geamul apartamentului în care locuiește cu părinții, în municipiul Dorohoi, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital.Incide...

A ajuns la spital după ce a primit un telefon de la un "polițist"!

Duminică, 24 Septembrie 2017
2048

Botoșăneanca în vârstă de 69 de ani a fost la un pas de a cădea în plasa unui escroc care a apelat la metoda "accidentul" în încercarea de a face rost de ba...

A intrat cu BMW-ul într-un stâlp din cauza vitezei! FOTO

Duminică, 24 Septembrie 2017
6757

Șoferul, în vârstă de 21 de ani, din Brehuiești, se deplasa la volanul unui BMW către oraș, iar după sensul giratoriu de la Dedeman, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitez...