Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

Demiterile a 60 de directori APIA din tara, anchetate de o comisie parlamentara!

OVIDIU EPURAS

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat solicitarea PNL si UDMR de infiintare a unei comisii de ancheta avand ca scop verificarea legalitatii masurii luate de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, impotriva a 60 de functionari publici, respectiv sefi de centre judetene ale APIA, informeaza standard.ro.

Grupul UDMR, sustinut de PNL, a trimis Biroului Permanent o solicitare de infiintare a unei astfel de comisii, aratand ca demiterea acestor sefi de centre judetene ai APIA din tara si de la centru s-a facut prin incalcarea statutului functionarului public.

De asemenea, se considera necesara verificarea modului in care acesti functionari si-au indeplinit atributiile si programele pe care le aveau in desfasurare, mai precizeaza sursa citata.

Masura ministrului Agriculturii a condus la numeroase blocaje in activitatea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura din toata tara.

La Botosani, prin decizia cu numarul 398 din 25 martie, emisa de agentia centrala, Ovidiu Epuras era informat nu mai este director executiv, el fiind mutat pe postul de sef birou inspectii, numai ca directorul APIA Botosani a primit adresa abia pe 1 aprilie.

Pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carmen Dan despre scrisoarea politistilor: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic. Nu va fi haos!

astăzi, 19:36
204

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea, referindu-se la scrisoarea transmisa de Grupul Poli...

Proiectul prin care poți plăti o amendă rutieră în 15 zile a fost aprobat

astăzi, 18:11
295

Desigur, întreaga știre nu te afectează dacă respecți mereu legea și nu ești pasibil să primești o amendă rutieră. Practic, pentru șoferii corecți, care conduc cu viteza legală și urmea...

Alerta in Germania: Cel putin 14 oameni au fost injunghiati intr-un autobuz

astăzi, 18:03
882

Cel putin 14 persoane au fost ranite dupa ce un individ a comis vineri un atac cu un cutit intr-un autobuz, in oraselul Lubeck, situat in nordul Germaniei.Potrivit surselor citate de site-ul Lubec...