Demisia lui Nicolau, asteptata de Tabuleac. In replica, Nicolau anunta ca se simte bine!

Demisia lui Nicolau, asteptata de Tabuleac. In replica, Nicolau anunta ca se simte bine!

 Florin Nicolau, director Apa Grup  

Presedintele Consiliului Judetean Botosani mai asteapta ca directorul societatii Apa Grup SA sa-si depuna demisia. Potrivit lui Mihai Tabuleac, directorul Apa Grup ar fi declarat public faptul ca va demisiona, iar nerealizarea acestui lucru a creat o stare de asteptare ce afecteaza activitatea societatii in cauza.

Domnul director inca nu si-a prezentat demisia, eu mai astept, pentru ca dumnealui a iesit public si a declarat ca demisioneaza si nu a mai demisionat. Daca ai anuntat ca demisionezi, atunci demisionezi sau anunti ca te-ai razgandit. Declaratia lui initiala a introdus in sistem un orizont de asteptare care este daunator activitatii de acolo, a mentionat Tabuleac.

Florin Nicolau neaga, insa, ca ar fi iesit public cu o asemenea declaratie.

Am spus ca exista posibilitatea sa trebuiasca sa ma retrag pentru ca am probleme de sanatate. Eu deocamdata ma simt bine. Saptamana viitoare voi afla, probabil, daca analizele imi ies proaste sau nu, a subliniat Nicolau.

Chiar daca Nicolau nu-si va prezenta demisia, Mihai Tabuleac a precizat ca niste schimbari se vor produce in mod obligatoriu.

Pentru imbunatatirea activitatii sunt necesare niste modificari, iar asta inseamna in mod obligatoriu schimbarea unor persoane, a incheiat Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
58

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
196

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
331

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...