Delegație a Consiliului Raional Noua Suliță din Ucraina, în vizită la CJ Botoșani

Delegație a Consiliului Raional Noua Suliță din Ucraina, în vizită la CJ Botoșani

Președintele Consiliului Județean Botoșani, domnul Costică Macaleți a primit, joi, 3 august 2017, vizita delegației Consiliului Raional Noua Suliță, din Ucraina.

Delegația a fost condusă de domnul Dmitro I.Vacariuc, președintele Consiliului Raional Noua Suliță. Din delegație au mai făcut parte: doamna Olga D.Țurcan - locțiitoarea președintelui Consiliului Raional Noua Suliță, domnul Alcip A.Roșca – deputat în Consiliul Raional Noua Suliță.

Din partea Consiliului Județean Botoșani au fost prezenți la eveniment: domnul Costică Macaleți - Președintele Consiliului Județean Botoșani, doamna Otilia Moruz – director executiv Direcția Dezvoltare și Promovare, doamna Cristina Nicuță – șef de cabinet al președintelui.

Principalul scop al vizitei delegației ucrainene îl reprezintă intenția de a stabili un cadru general de colaborare transfrontalieră cu Județul Botoșani, care să stea la baza viitoarelor proiecte comune ce vor fi dezvoltate de cele două entități administrative-teritoriale, în cadrul oferit de Programul Operațional Comun România-Republica Ucraina 2014-2020. De asemenea, au fost trecute în revistă prioritățile acestui program de finanțare și s-au discutat propuneri de proiecte atît ale Raionului Noua Suliță cât și ale Județului Botoșani.

"Împreună cu reprezentanții Raionului Noua Suliță căutăm să identificăm posibile proiecte în mai multe domenii. Oportunitățile de dezvoltare și de atragere de fonduri reprezintă un interes comun atât pentru județul nostru, cât și pentru oaspeții de peste graniță. Colaborarea va continua și în perioada următoare, și cu siguranță, se va concretiza prin proiecte de interes comun pentru ambele unități administrativ-teritoriale", a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți.

Comunicat Compartimentul Informare, Relaţii Publice, Mass-Media-Consiliul Judeţean Botoşani






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...