Data organizării September Fest va fi modificată

Data organizării September Fest va fi modificată

Perioada de desfășurare a Festivalului September Fest va fi modificată, deși în ședința de luna trecută consilierii locali au aprobat ca evenimentul să aibă loc în intervalul 7-9 septembrie.

Viceprimarul Cosmin Andrei susține că dintr-o eroare s-a pus acest interval și întrucât data de 7 septembrie este într-o joi, noua perioadă de desfășurare a festivalului va fi 8-10 septembrie.

"Vom modifica Hotărârea de Consiliu Local și vom adăuga și data de 10 septembrie, care este duminică. S-au trecut zilele de 7, 8 și 9 septembrie dintr-o greșeală, astfel că festivalul va fi organizat vineri, sâmbătă și duminică, pe 8, 9 și 10 septembrie", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

September Fest va avea loc în Centrul Istoric, reprezentanții municipalității începând deja negocierile cu impresarii artiștilor care vor concerta la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret: “Renunţăm la o parte din lucrări”

Joi, 19 Octombrie 2017
2247

Directoul tehnic al Administraţiei Bazinale de Apă Siret, Mihai Talpău, prezent la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că se va renunţa la o parte din lucră...

Prefectul Dan Şlincu către reprezentanţii Apelor Siret: “Nu voi accepta să fie sistată furnizarea apei nici măcar o oră în plus datorită incompetenţei. Nu trebuia să începeţi lucrarea”

Joi, 19 Octombrie 2017
4033

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a avut, joi seară, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, o poziţie extrem de tranşantă la adresa repreze...

De ce s-a ajuns la oprirea generală a apei! " Facem tot posibilul ca de vineri să începem furnizarea apei într-un regim normal”

Joi, 19 Octombrie 2017
9548

Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănase, a explicat de ce s-a luat decizia de oprire generală a apei, ţinând să precizeze că toată această situaţie nu poate fi imputată oper...