Cutremurător! Botoşăneanul umilit de un şofer de maxi-taxi a ajuns în spital, afectat de cele întâmplate!

Mărturii cutremurătoare făcute de soţia bărbatului din municipiul Botoşani, umilit de un şofer de maxi-taxi. Incidentul petrecut în mijlocul de transport în comun l-a afectat atât de tare pe soţul acesteia, încât bărbatul a ajuns pe patul de spital.

Cutremurător! Botoşăneanul umilit de un şofer de maxi-taxi a ajuns în spital, afectat de cele întâmplate!

   Foto: Facebook

Femeia a aflat de la o vecină ce s-a întâmplat, după ce incidentul petrecut marţi seară a fost făcut public. A observat că soţul ei ajuns acasă extrem de afectat şi, când l-a întrebat ce are, după ce a vizionat imaginile, a aflat cele petrecute.

Povesteşte că soţul ei a mers la un prieten din Leorda, iar la plecare şi-a cules câteva fructe pe care le-a pus într-un sac alături de nişte porumb. Bărbatul a coborât în Cătămărăşti pentru a lua maxi-taxi către casă, iar de aici a început calvarul.

Soţia pasagerului umilit a reuşit să afle întreaga poveste chiar de la femeia care a relatat incidentul pe o reţea de socilizare şi care a făcut publice şi câteva fotografii.

“Venea de la Leorda, de la un prieten, a adunat nişte pere, mere, nuci şi nişte porumb să le aducă acasă. În jur de ora 19.00 a ajuns acasă, dar era terminat şi nu înţelegeam nimic, era foarte panicat. Mă sună o vecină să îmi spună să soţul meu a apărut la televizor. Am mers şi am văzut şi l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a spus că şoferul de maxi-taxi nu a vrut să îl ia de la Cătămărăşti. “Mi-a zis că sunt cu abonament, că ce să mă ia cu bagaj?”, mi-a spus soţul. Avea cel mult 12 kg, avea câteva nuci, pere, mere, şi exact 16 ştiuleţi de porumb. Mi-a spus că s-a rupt sacoşa în maşină şi s-a împrăştiat şi după aia şoferul i-a zis de ce îi face mizerie în maşină, “ia şi adună, moşule”. În maşină mai erau două femei care se distrau la vocabularul şoferului”, a relatat soţia bărbatului.

Aceasta a aflat de la tânăra care a fost martoră la incident că soţul ei nu a ripostat nicio secundă la injuriile aduse de şofer, ci şi-a adunat spăşit produsele care s-au împrăştiat şi a stat cu capul plecat pe tot parcursul călătoriei. Ba mai mult, pasagerul umilit i-a dat bani unui tânăr care a urcat în maxi-taxi, dar care nu avea suficient pentru a achita călătoria, pentru că era bolnav şi pleca la spital la Iaşi.

Rudele bărbatului umilit sunt extrem de revoltate că şoferul ar fi spus că acesta era băut.

“Era un pic ud la picioare, pe tenişi, cum a fost în grădină şi a adunat. Tot îl înjura şoferul şi el îşi strângea, şi mai făcea fel şi fel de glume pe seama lui şi două persoane tot râdeau. A lăsat capul în jos, mi-a povestit fata, nu a zis absolut nimic. S-a ruşinat şi a lăsat capul în jos. Când au ajuns la Util a coborât fata mai întâi şi apoi soţul meu. El merge mai greu pentru că are operaţie la picior, a stat trei luni cu piciorul în ghips, au rămas sacoşele şi şoferul i-a spus “ia-ţi, moşule, mai repede bagajul”. În afară de sacoşe avea o sticlă de apă din sticlă. A dat cu piciorul în sacoşe şi în sticla care s-a spart şi l-a udat tot pe picioare. I s-a făcut rău, că el din 2011 este bolnav, face atac de panică, şi s-a aşezat pe bordură. Atunci i-a făcut foto (de la spate, nota red.) domnişoara şi a vrut să îi protejeze faţa, nu că era beat, el nu bea pentru că este bolnav”, a mai povestit femeia.

Femeia spune că a mers la sediul societăţii Microbuzul şi cu greu a reuşit să facă rost de numele şi numărul de telefon al şoferului de pe maxi-taxi. A lăsat şi ea numărul şi a fost contactată ulterior chiar de către şofer. Angajatul societăţii de transport a mers la cei doi soţi acasă.

“Nu a vrut să intre în curte, i-am spus că nu îi dă nimeni în cap, că suntem oameni paşnici. A intrat în cele din urmă. L-am întrebat dacă a fost înjurat de soţul meu, a spus că nu. Asta vă deranjează, abonamentele, dar ni le-a dat primăria, i-am spus. Căuta să mă acopere în discuţie. Dacă te jignea soţul meu eu îţi spuneam mergi sănătos. A spus că a venit să ne împăcăm, i-am spus că nu vreau bani, nu vreau nimic, a întors spatele şi a plecat. L-am întrebat de ce instigă pe unul şi pe altul să scrie că era beat soţul meu”, a mai spus soţia.

Soţul ei a fost atât de afectat după acest inident încât de două zile se află internat pe una dintre secţiile Spitalului Mavromati. Familia este decisă să depună o plângere la poliţie după umilinţa îndurată de bărbat.

Şoferul incriminat şi-a dat demisia de la societatea de transport în comun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
56

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
102

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...