Critici la adresa societății Urban Serv: "Până unde scumpim acest gunoi?"

Critici la adresa societății Urban Serv: "Până unde scumpim acest gunoi?"

Un consilier local și-a manifestat nemulțumirea vizavi de modul în care se face salubritatea în oraș, fiind mai ales revoltat de faptul că cei de la Urban Serv vor să scumpească și gunoiul.

Consilierul municipal Eugen Țurcanu susține că sunt zone în municipiu unde angajații operatorului de salubritate nu intervin deloc, iar când sunt puși să ridice anumite deșeuri spun că "nu se poate". 

Țurcanu a cerut conducerii Urban Serv o mai mare implicare în ceea ce înseamnă curățenia în oraș, acuzându-i pe consilierii PSD că protejează această societate subordonată Consiliului Local.  

"Avem o problemă în oraș, orice se întâmplă în ceea ce privește salubritatea nu se poate. Deșeurile vegetale nu poate să le colecteze Urban Serv, ba ne bombardează cu sume astronomice de cetățenii nu mai înțeleg nimic. Mutăm groapa de gunoi cu 8 milioane de euro, ba o mutăm cu 3 milioane de euro. Dvs. o gestionați și o țineți păzită ca pe o cloșcă cu puii de aur ca nu cumva cineva să aibă acces acolo și să ia vreo decizie. Nu fac nimic să iasă din matricea lor și să ajute orașul. Am înțeles că vor să scumpească gunoiul. Până unde scumpim acest gunoi? Și așa a ajuns să coste apa cât laptele, mai dăm și pe gunoi. Ajunge să fie un lux să trăiești în Botoșani. Gândiți-vă că sunteți angajați să ajutați orașul, să fiți în slujba acestui oraș. Salubrizați orașul! Comercianții din Centrul Vechi mătură singuri, nu Urban Serv. Evident că se decontează către Urban Serv. Primesc bani, dar să își facă și treaba. Să lucreze pentru municipiul Botoșani", a spus Eugen Țurcanu. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
844

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1693

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1941

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...