Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

CRISTINA BAHRIN, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Este omul potrivit, dar nu la momentul potrivit! Cam asta ar fi parerea Cristinei Bahrin, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, desemnata in luna decembrie 2008, dupa plecarea in Parlamentul Romaniei a liberalului Florin Turcanu.

Cristina Bahrin spune ca are capacitatea si experienta necesara pentru a face fata unei asemenea functii, iar eventuala inlaturare a ei va fi doar in urma unor jocuri politice.

Eu am venit aici politic, dar functia este de administratie publica si asta voi face. Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare. Am o atitudine optimista, am venit aici sa fac administratie publica locala. Cred ca se poate depasi inabilitatea unora de a accepta o situatie de fapt. Eu am convingerea ca nu mi se va putea reprosa faptul ca nu mi-am facut treaba, ca nu am experienta si competenta de a o face. Nu mi se poate reprosa ca nu am manageriat corect situatiile de fapt, ci ar fi un rezultat al unor jocuri politice, a declarat Cristina Bahrin.

Reamintim ca, saptamana trecuta, presedintele Mihai Tabuleac ar fi conditionat demararea negocierilor pentru ocuparea functiilor de directori pentru deconcentrate de retragerea din functie a Cristinei Bahrin.

Bahrin a fost nominalizata pentru functia de vicepresedinte de catre PNL si a reusit sa il invinga pe contracandidatul sau, pedelistul Cristian Achitei, intrucat a beneficiat de voturile consilierilor PSD in Consiliul Judetean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Decizie drastică luată de șefii lui Deportivo! Florin Andone a fost pus pe lista de transferuri

astăzi, 16:43
254

Botoşăneanul Florin Andone a fost pus pe lista de transferuri de oficialii de la Deportivo la Coruna, după un interviu dat în presa spaniolă în care îşi exprima frustrarea că n...

Un nou rezultat de excepţie pentru pompierul maratonist Iulian Rotariu - FOTO

astăzi, 16:28
337

Iulian Rotariu a obţinut locul patru la maratonul din Patagonia obţinând premiul pentru fairplay din aproape 300 de participanţi. A fost cea de-a patra cursă organizată de 4Deserts, iar ang...

Tânără din Botoşani implicată într-un accident rutier la Suceava! Şoferul vinovat, acuzat de trei infracţiuni

astăzi, 14:32
963

O tânără, de 32 de ani, din Botoşani, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier petrecut în localitatea Moara din judeţul Suceava.Femeia se afla la vol...