Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

CRISTINA BAHRIN, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Este omul potrivit, dar nu la momentul potrivit! Cam asta ar fi parerea Cristinei Bahrin, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, desemnata in luna decembrie 2008, dupa plecarea in Parlamentul Romaniei a liberalului Florin Turcanu.

Cristina Bahrin spune ca are capacitatea si experienta necesara pentru a face fata unei asemenea functii, iar eventuala inlaturare a ei va fi doar in urma unor jocuri politice.

Eu am venit aici politic, dar functia este de administratie publica si asta voi face. Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare. Am o atitudine optimista, am venit aici sa fac administratie publica locala. Cred ca se poate depasi inabilitatea unora de a accepta o situatie de fapt. Eu am convingerea ca nu mi se va putea reprosa faptul ca nu mi-am facut treaba, ca nu am experienta si competenta de a o face. Nu mi se poate reprosa ca nu am manageriat corect situatiile de fapt, ci ar fi un rezultat al unor jocuri politice, a declarat Cristina Bahrin.

Reamintim ca, saptamana trecuta, presedintele Mihai Tabuleac ar fi conditionat demararea negocierilor pentru ocuparea functiilor de directori pentru deconcentrate de retragerea din functie a Cristinei Bahrin.

Bahrin a fost nominalizata pentru functia de vicepresedinte de catre PNL si a reusit sa il invinga pe contracandidatul sau, pedelistul Cristian Achitei, intrucat a beneficiat de voturile consilierilor PSD in Consiliul Judetean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilanțul de marți al polițiștilor botoșăneni: Zeci de persoane legitimate, agenți economici verificați!

astăzi, 09:51
57

În cursul zilei de marți, poliţiştii din Dorohoi, Mihăileni şi Pomîrla au desfăşurat acțiuni punctuale pe raza orașului și a comunelor limitrofe, pentru prevenirea şi combaterea...

Pietonii, în vizorul polițiștilor botoșăneni: Zeci de sancțiuni pentru traversare neregulamentară!

astăzi, 09:47
64

Pe parcursul zilei de 19 septembrie, 28 de poliţişti rutieri au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru combaterea abaterilor săvârşite de către pietoni şi prevenirea evenimente...

ACCIDENT la Piaţa Griviţa! O fată de 18 ani a fost rănită

astăzi, 09:14
374

Fata de 18 ani traversa prin loc nepermis în zona Aleea Griviţa în momentul în care a fost lovită de un autoturism Opel, condus de un bărbat de 69 de ani, în urma impactului...