Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

CRISTINA BAHRIN, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Este omul potrivit, dar nu la momentul potrivit! Cam asta ar fi parerea Cristinei Bahrin, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, desemnata in luna decembrie 2008, dupa plecarea in Parlamentul Romaniei a liberalului Florin Turcanu.

Cristina Bahrin spune ca are capacitatea si experienta necesara pentru a face fata unei asemenea functii, iar eventuala inlaturare a ei va fi doar in urma unor jocuri politice.

Eu am venit aici politic, dar functia este de administratie publica si asta voi face. Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare. Am o atitudine optimista, am venit aici sa fac administratie publica locala. Cred ca se poate depasi inabilitatea unora de a accepta o situatie de fapt. Eu am convingerea ca nu mi se va putea reprosa faptul ca nu mi-am facut treaba, ca nu am experienta si competenta de a o face. Nu mi se poate reprosa ca nu am manageriat corect situatiile de fapt, ci ar fi un rezultat al unor jocuri politice, a declarat Cristina Bahrin.

Reamintim ca, saptamana trecuta, presedintele Mihai Tabuleac ar fi conditionat demararea negocierilor pentru ocuparea functiilor de directori pentru deconcentrate de retragerea din functie a Cristinei Bahrin.

Bahrin a fost nominalizata pentru functia de vicepresedinte de catre PNL si a reusit sa il invinga pe contracandidatul sau, pedelistul Cristian Achitei, intrucat a beneficiat de voturile consilierilor PSD in Consiliul Judetean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
489

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
66

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...