Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

CRISTINA BAHRIN, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Este omul potrivit, dar nu la momentul potrivit! Cam asta ar fi parerea Cristinei Bahrin, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, desemnata in luna decembrie 2008, dupa plecarea in Parlamentul Romaniei a liberalului Florin Turcanu.

Cristina Bahrin spune ca are capacitatea si experienta necesara pentru a face fata unei asemenea functii, iar eventuala inlaturare a ei va fi doar in urma unor jocuri politice.

Eu am venit aici politic, dar functia este de administratie publica si asta voi face. Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare. Am o atitudine optimista, am venit aici sa fac administratie publica locala. Cred ca se poate depasi inabilitatea unora de a accepta o situatie de fapt. Eu am convingerea ca nu mi se va putea reprosa faptul ca nu mi-am facut treaba, ca nu am experienta si competenta de a o face. Nu mi se poate reprosa ca nu am manageriat corect situatiile de fapt, ci ar fi un rezultat al unor jocuri politice, a declarat Cristina Bahrin.

Reamintim ca, saptamana trecuta, presedintele Mihai Tabuleac ar fi conditionat demararea negocierilor pentru ocuparea functiilor de directori pentru deconcentrate de retragerea din functie a Cristinei Bahrin.

Bahrin a fost nominalizata pentru functia de vicepresedinte de catre PNL si a reusit sa il invinga pe contracandidatul sau, pedelistul Cristian Achitei, intrucat a beneficiat de voturile consilierilor PSD in Consiliul Judetean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un nou Cod Galben pentru Botoşani: Chiciură şi ceaţă!

astăzi, 10:05
134

Meteorologii au reactualizat avertizarea Cod Galben, pentru judeţul Botoşani.Se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 m și izolat sub 50 m, iar ca fenomene ...

Cod Galben pentru judeţul Botoşani! Câte grade s-au înregistrat duminică dimineaţă!

astăzi, 08:56
512

Judeţul Botoşani se află, duminică dimineaţă, sub o avertizare Cod Galben.Potrivit meteorologilor se semnalează ceaţă ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 m și izolat ...

Bursa zvonurilor. Nume noi in componenta Guvernului Dancila, cu o botosaneanca la carma Educatiei!

astăzi, 08:28
807

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, luni, pentru a decide componenta Guvernului Dancila, urmand ca Parlamentul sa fie convocat in sesiune extraordinara si sa se pronunte prin vot asupra investirii ...