Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

Cristina Bahrin: Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare!

CRISTINA BAHRIN, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Este omul potrivit, dar nu la momentul potrivit! Cam asta ar fi parerea Cristinei Bahrin, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, desemnata in luna decembrie 2008, dupa plecarea in Parlamentul Romaniei a liberalului Florin Turcanu.

Cristina Bahrin spune ca are capacitatea si experienta necesara pentru a face fata unei asemenea functii, iar eventuala inlaturare a ei va fi doar in urma unor jocuri politice.

Eu am venit aici politic, dar functia este de administratie publica si asta voi face. Nu vreau sa adopt atitudinea celui care se teme de drobul de sare. Am o atitudine optimista, am venit aici sa fac administratie publica locala. Cred ca se poate depasi inabilitatea unora de a accepta o situatie de fapt. Eu am convingerea ca nu mi se va putea reprosa faptul ca nu mi-am facut treaba, ca nu am experienta si competenta de a o face. Nu mi se poate reprosa ca nu am manageriat corect situatiile de fapt, ci ar fi un rezultat al unor jocuri politice, a declarat Cristina Bahrin.

Reamintim ca, saptamana trecuta, presedintele Mihai Tabuleac ar fi conditionat demararea negocierilor pentru ocuparea functiilor de directori pentru deconcentrate de retragerea din functie a Cristinei Bahrin.

Bahrin a fost nominalizata pentru functia de vicepresedinte de catre PNL si a reusit sa il invinga pe contracandidatul sau, pedelistul Cristian Achitei, intrucat a beneficiat de voturile consilierilor PSD in Consiliul Judetean.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
269

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

Joi, 22 Martie 2018
286

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

Joi, 22 Martie 2018
124

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...