Cristian Achitei a ramas fara functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani!

Cristian Achitei a ramas fara functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani!
Inainte de supunerea la vot a propunerii PNL de inlocuire a lui Cristian Achitei cu Catalina Lupascu, consilierii PD-L au parasit sedinta Consiliului Judetean. Precizam ca vicepresedintele CJ, Cristian Achitei, nu a fost prezent in plenul sedintei de astazi.

Inainte de a parasi sala, consilierul PD-L Ion Diaconu a avut o discutie contradictorie cu Catalina Lupascu, aceasta reprosandu-i lui Diaconu un discurs neadecvat indreptat asupra sa si, implicit, impotriva cadrelor didactice, categorie profesionala din care Lupascu face parte.

"Traim in Romania bunului simt. In cadrul administratiei publice locale functiile e bine sa fie ocupate de persoane care sa se respecte pe sine si automat pe cetateni. Aceste conditii sunt obligatorii pentru cine va accede la aceasta functie de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Consilierul Diaconu nu stie sa ii respecte pe ceilalti", a spus Catalina Lupascu. 

Declaratia Catalinei Lupascu nu a ramas fara reactie, Ion Diaconu facand precizari cu privire la spusele sale anterioare. 

"Pentru a evita orice speculatie, va asigur de tot respectul meu pentru cadrele didactice, dar si pentru Catalina Lupascu. Eu am zis ca omul potrivit trebuie sa se afle la locul potrivit, iar domnul Achitei si-a facut treaba. Nu am vrut sa jignesc cadrele didactice, nici pe doamna Lupascu", a mentionat Ion Diaconu, care a anuntat apoi ca grupul PD-L va parasi sala.

Consilierii ramasi in sala de sedinte au votat propunerea PNL, 20 de consilieri votand pentru schimbarea din functie a lui Cristian Achitei, un singur vot fiind anulat.  

 

  

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
4

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
27

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
73

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...