Craciun sarac pentru salariatii SC Urban Serv!

Craciun sarac pentru salariatii SC Urban Serv!

 Mihail Ghiorghiu, director adjunct SC Urban Serv SA  

Directorul adjunct al Urban Serv Botosani, Mihai Ghiorghiu, spune ca societatea de salubritate este afectata de situatia financiara, dar si politica, in care se afla Romania in ultima perioada.

Asteapta toata lumea sa vada ce se alege cu noul Guvern. Si, din cauza asta, ne aliniem si noi la ceilalti care duc lipsa de lichiditati. Chiar daca situatia financiara din punct de vedere a realizarii veniturilor este buna, lipsa lichiditatilor ne omoara, a declarat Mihai Ghiorghiu.

Oricum, spune directorul adjunct al Urban Serv, de premiu de Craciun nici nu se mai pune problema. Anul trecut s-a dat cate 150 lei, conform contractului colectiv de munca, insa acum societatea nu are bani in acest sens.

Nu avem posibilitati, atata timp cat lumea nu-si achita taxele si impozitele la Directia de Taxe si Impozite. Daca marea majoritate a celor ce locuiesc la bloc, aproximativ 60.000 de oameni, nu isi platesc taxele, ci se duc si cheltuiesc banii pe cadouri, mancare pentru sarbatori, asta ne afecteaza si pe noi. Primaria nu poate sa ne deconteze contravaloarea serviciilor prestate si de aici e un intreg circuit, a mai adaugat Mihail Ghiorghiu.

Primaria incaseaza greu taxe in aceasta perioada.

Daca pe timp de vara, toata lumea construieste si atunci sigur ii mai prinzi la taxe si impozite, ca mai au nevoie de avize, certificate de urbanism si autorizatii de constructie, iarna nimeni nu mai construieste. Romanul nu are un grad de constiinta ca in Vest, sa isi puna problema ca i se presteaza niste servicii care trebuie platite. Daca se poate, vrea sa i se faca totul degeaba, a concluzionat directorul adjunct al SC Urban Serv Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
78

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
93

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
27

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...