Parcul Cornișa nu se deschide până la sfârșitul anului. Ce spune primarul!

"...un corp omenesc fără vene și artere și fără sângele care să circule prin el. O mumie". Botoșănenii nu se vor putea bucura până la finele acestui an de obiectivele care au fost finalizate la Parcul de agrement Cornișa, respectiv bazinele de înot interioare și patinoarul.

Parcul Cornișa nu se deschide până la sfârșitul anului. Ce spune primarul!

În cursul zilei de vineri se vor face probele la patinoar cu mai mulți copii, dar obiectivul nu va fi dat în folosință. Primarul Cătălin Flutur susține că acest lucru nu este posibil deocamdată întrucât mai sunt lucrări de executat la partea de utilități și remediate unele probleme care au mai apărut în urma probelor.  În plus, încă nu au fost stabilite tarifele ce vor fi percepute pentru fiecare obiectiv în parte.

"Au apărut unele probleme. Mai curge apa de undeva, la partea de hidroizolație. Facem probe, iar apoi preluăm, dar ne mai trebuie și personal specializat. Nu avem acces în momentul de față în parcul de agrement. În partea de jos ne mai trebuie o soluție tehnică. Vom face un acces provizoriu, să vedem cum rezistă până în primăvară, pentru că acolo sunt niște izvoare de suprafață", a precizat primarul Cătălin Flutur.

Edilul a menționat că încă de acum câteva luni a spus că investiția nu a fost finalizată în proporție de 99%, așa cum au vehiculat unii.

"Cornișa trebuie deschisă în momentul în care avem asigurate toate utilitățile și condițiile de siguranță. Lucrurile nu erau sub nicio formă acolo în regulă, finalizate, era ca un corp omenesc fără vene și artere și fără sângele care să circule prin el. Era ca o mumie", a mai spus primarul. 

 

Spune-ne opinia ta