Copii din Republica Moldova, în vizită la Botoșani -FOTO

Copii din Republica Moldova, în vizită la Botoșani -FOTO

Pe parcursul zilelor de 26-27 august 2017, Costică Macaleți - Președintele Consiliului Județean Botoșani, a fost prezent în Raionul Criuleni Republica Moldova, unde a luat parte la Adunarea Generală a Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova și la celebrarea sărbătorii naționale  - Ziua Independenței Republicii Moldova.

Cu acest prilej, președintelui Consiliului Județean Botoșani - Costică Macaleți i s-a acordat diplomă pentru primirea și buna organizare a sejurului unui grup de copii din Raionul Criuleni (Republica Moldova), în perioada 21-26 august 2017, la Botoșani.

Pe întreaga perioadă a șederii la Botoșani, grupul format din 41 de elevi și 4 profesori a fost însoțit de reprezentanți ai Consiliului Județean şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean care le-au asigurat un program variat, prezentându-le atât obiective turistice și culturale din județ  cât și posibilități de petrecere a timpului liber.

„Sunt bucuros că am reușit să găzduim copiii din Republica Moldova și îmi doresc ca informaţiile pe care le-au aflat şi lucrurile pe care le-au văzut la Botoşani să le fi creat o imagine frumoasă despre noi botosănenii, care să o poarte în suflet și să o impartășească cu părinții, cu bunicii, cu toți cei dragi lor", a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Comunicat de presă Consiliul Județean






 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
24

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
35

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...