Constructorii și proiectantul de la Cornișa, puși la plată pentru unele stricăciuni

Constructorii și proiectantul de la Cornișa, puși la plată pentru unele stricăciuni

Problemele apărute la unul dintre obiectivele de la Parcul de agrement Cornișa vor trebui remediate pe cheltuiala celor doi constructori și a proiectantului.

Cel puțin asta susține primarul Cătălin Flutur, care face un apel la cei care lucrează la zona de agrement să își asume fiecare partea de vină pentru ceea ce s-a întâmplat anul trecut la bazinul exterior, unde conductele au fost distruse de inundații.

"Finalizarea lucrărilor înseamnă o înțelegere care trebuie să existe între proiectant și cei doi constructori principali de acolo vizavi de o serie de lucruri care țin în primul rând de ei, să se înțeleagă cum închidă acea lucrare. În momentul de față suntem blocați în a stabili ce se întâmplă cu țevile care intră în canivoul din jurul bazinului mare, o problemă punctuală și va trebui probabil să organizăm o nouă procedură de achiziții ca să fim corecți din punct de vedere legal. O problemă care poate părea minoră dar nimeni nu își asumă să plătească țevile acelea care s-au distrus acolo odată cu inundația de anul trecut. Cineva trebuie să le plătească. Eu fac un apel la constructori și la proiectanți să își asume fiecare partea de vină de acolo și să plătească noile țevi. Mai avem de finalizat și partea de heleșteu", a declarat primarul Cătălin Flutur. 

 

 

Spune-ne opinia ta