Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

CONSTANTIN MANOLACHE, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Noua functie, cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, nu l-a convins pe Constantin Manolache sa-si lase elevii de la Colegiul A.T.Laurian fara profesor de biologie, chiar inaintea examenelor.

De aceea, noul vicepresedinte CJ face in asa fel incat sa-si poata finaliza si orele de la scoala, pentru a nu-i deruta pe elevi cu schimbarea profesorului chiar in pragul examenelor ce se apropie.

"Vreau sa pot incheia si anul scolar cu copiii de la scoala, si probabil se va face un program special pentru a putea termina si orele pe care le am pana la sfarsitul anului scolar. Dar eu vin si la CJ, de exemplu am fost astazi la sedinta de executiv, de dimineata, pentru ca nici nu-i pot lasa pe copii inaintea examenelor", a declarat Constantin Manolache.

Se pare ca sarcinile de serviciu ale noului vicepresedinte raman aceleasi pe care le avea si fostul vicepresedinte Constantin Contac, insa cu unele modificari.

"Domnul Manolache va avea ca atributii din cadrul CJ Serviciul de Programe si Serviciul de Proiecte, care probabil se va transforma intr-o directie. Singura modificare este ca Directia de Patrimoniu trece in atributiile mele, iar Directia de Buget Finanate ramane la domnul presedinte, in rest are aceleasi atributii pe care le avea si domnul Contac", a precizat Cristian Achitei, vicepresedinte CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teodorovici insista sa faca reduceri de personal la stat: Concedierile se decid pana la finalul acestui an

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
405

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca ar trebui facuta o analiza cu privire la schema de personal din ministere, deoarece exista institutii in care functiile de suport depasesc 30% si es...

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
388

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
1622

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...