Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

CONSTANTIN MANOLACHE, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Noua functie, cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, nu l-a convins pe Constantin Manolache sa-si lase elevii de la Colegiul A.T.Laurian fara profesor de biologie, chiar inaintea examenelor.

De aceea, noul vicepresedinte CJ face in asa fel incat sa-si poata finaliza si orele de la scoala, pentru a nu-i deruta pe elevi cu schimbarea profesorului chiar in pragul examenelor ce se apropie.

"Vreau sa pot incheia si anul scolar cu copiii de la scoala, si probabil se va face un program special pentru a putea termina si orele pe care le am pana la sfarsitul anului scolar. Dar eu vin si la CJ, de exemplu am fost astazi la sedinta de executiv, de dimineata, pentru ca nici nu-i pot lasa pe copii inaintea examenelor", a declarat Constantin Manolache.

Se pare ca sarcinile de serviciu ale noului vicepresedinte raman aceleasi pe care le avea si fostul vicepresedinte Constantin Contac, insa cu unele modificari.

"Domnul Manolache va avea ca atributii din cadrul CJ Serviciul de Programe si Serviciul de Proiecte, care probabil se va transforma intr-o directie. Singura modificare este ca Directia de Patrimoniu trece in atributiile mele, iar Directia de Buget Finanate ramane la domnul presedinte, in rest are aceleasi atributii pe care le avea si domnul Contac", a precizat Cristian Achitei, vicepresedinte CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier în fața Spitalului de Pediatrie Botoșani, chiar pe marcajul pietonal! FOTO

astăzi, 08:59
98

Accident rutier, la primele ore ale dimineții, chiar în fața unei unități medicale! Femeia, în vârstă de 43 de ani, traversa pe marcajul pietonal, luni dimineață, &i...

Avertismentul drumarilor pentru șoferi: NU plecați la drum fără să vă informați cu privire la starea carosabilului!

astăzi, 08:42
77

Drumarii le recomandă participanților la trafic să circule cu prudență, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea prealabilă cu privire la starea carosabilului din zonele tr...

Rezultatele finale la etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice, la Botoșani!

astăzi, 08:01
143

Județul Botoșani va avea reprezentanți la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice, care se va desfășura în perioada 31 martie-6 aprilie 2018, în Dâmbovița - pentru lim...