Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

CONSTANTIN MANOLACHE, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Noua functie, cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, nu l-a convins pe Constantin Manolache sa-si lase elevii de la Colegiul A.T.Laurian fara profesor de biologie, chiar inaintea examenelor.

De aceea, noul vicepresedinte CJ face in asa fel incat sa-si poata finaliza si orele de la scoala, pentru a nu-i deruta pe elevi cu schimbarea profesorului chiar in pragul examenelor ce se apropie.

"Vreau sa pot incheia si anul scolar cu copiii de la scoala, si probabil se va face un program special pentru a putea termina si orele pe care le am pana la sfarsitul anului scolar. Dar eu vin si la CJ, de exemplu am fost astazi la sedinta de executiv, de dimineata, pentru ca nici nu-i pot lasa pe copii inaintea examenelor", a declarat Constantin Manolache.

Se pare ca sarcinile de serviciu ale noului vicepresedinte raman aceleasi pe care le avea si fostul vicepresedinte Constantin Contac, insa cu unele modificari.

"Domnul Manolache va avea ca atributii din cadrul CJ Serviciul de Programe si Serviciul de Proiecte, care probabil se va transforma intr-o directie. Singura modificare este ca Directia de Patrimoniu trece in atributiile mele, iar Directia de Buget Finanate ramane la domnul presedinte, in rest are aceleasi atributii pe care le avea si domnul Contac", a precizat Cristian Achitei, vicepresedinte CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
264

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
791

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2035

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...