Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

Constantin Manolache, un vicepresedinte CJ la catedra!

CONSTANTIN MANOLACHE, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Noua functie, cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, nu l-a convins pe Constantin Manolache sa-si lase elevii de la Colegiul A.T.Laurian fara profesor de biologie, chiar inaintea examenelor.

De aceea, noul vicepresedinte CJ face in asa fel incat sa-si poata finaliza si orele de la scoala, pentru a nu-i deruta pe elevi cu schimbarea profesorului chiar in pragul examenelor ce se apropie.

"Vreau sa pot incheia si anul scolar cu copiii de la scoala, si probabil se va face un program special pentru a putea termina si orele pe care le am pana la sfarsitul anului scolar. Dar eu vin si la CJ, de exemplu am fost astazi la sedinta de executiv, de dimineata, pentru ca nici nu-i pot lasa pe copii inaintea examenelor", a declarat Constantin Manolache.

Se pare ca sarcinile de serviciu ale noului vicepresedinte raman aceleasi pe care le avea si fostul vicepresedinte Constantin Contac, insa cu unele modificari.

"Domnul Manolache va avea ca atributii din cadrul CJ Serviciul de Programe si Serviciul de Proiecte, care probabil se va transforma intr-o directie. Singura modificare este ca Directia de Patrimoniu trece in atributiile mele, iar Directia de Buget Finanate ramane la domnul presedinte, in rest are aceleasi atributii pe care le avea si domnul Contac", a precizat Cristian Achitei, vicepresedinte CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Căruțaş înecat în apele Siretului!

astăzi, 09:02
152

A trecut Siretul pentru a ajunge la o stână de pe teritoriul comunei Vorona, județul Botoșani. La întoarcere, cel mai probabil căruța a fost luată de curenți, pentru că bărbatul &...

Comunicat - Tamara Ciofu: "Am votat pentru adoptarea Ordonanței de Urgență ce prevede finanțarea programului de reducere a TBC"

astăzi, 08:46
32

Parlamentarul social-democrat botoșănean Tamara Ciofu a anunțat astăzi că miercuri a fost votat în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru aprobar...

Pacientă în stare gravă, preluată cu elicopterul SMURD!

astăzi, 08:31
160

O femeie a fost transportată cu elicopterul SMURD către o clinică de specialitate din Iași, medicii botoșăneni luând această decizie din cauza stării grave în care se afla pac...