Constantin Contac o vrea pe Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri!

Constantin Contac o vrea pe Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri!

 Geanina Pintilei, fost director al Directiei de Drumuri si Poduri  

Geanian Pintilii, omul potrivit la locul potrivit!

Asta pare sa fie concluzia vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Constantin Contac, inaintea termenului de maine al procesului pe care fosta directoare de la Drumuri si Poduri l-a intentat Consiliului Judetean, ca urmare a demiterii din functie.

Si pentru ca Alianta PSD-PD-L a inceput sa functioneze la parametri maximi si in Botosani, Contac nu se sfieste sa spuna ca Alianta are nevoie de Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani.

Maine are loc procesul dintre Geanina Pintilii si Consiliului Judetean, dupa ce, la primul termen, reprezentantii CJ au solicitat o amanare.

Banuiesc ca prin acest proces se va lamuri situatia. Geanina Pintilii era una dintre cele mai bine pregatite profesional din Directie. Are facultatea de Drumuri, iar acum la DJDP este o adevarata problema din punct de vedere al personalului, care este in numar foarte mic si slab pregatit, spune Constantin Contac, vicepresedinte al Consiliului Judetean si lider PSD la nivel de Botosani.

Contac s-a declarat nemultumit de situatia de la Drumuri si Poduri, unde, spune el, oamenii sunt putini, fara experienta, si prost platiti.

Nu stiu ce a gresit Geanina Pintilii. Nu e usor sa gasesti un om la fel de bine pregatit ca ea. La Directia de Drumuri am ramas cu persoane fara experienta. Geanina Pintilii avea o contributie deosebita si ar fi un suflu bun de mentinere a Diectiei pe drumul cel bun, a incheiat Contac.

Reamintim ca Geanina Pintilii a fost demisa din functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri la sfarsitul lunii noiembrie 2008, si inlocuita cu Gabriel Gontaru, cel care conduce in prezent institutia.

Drept urmare, Geanina Pintilii a actionat in instanta Consiliul Judetean, solicitand repunerea pe functia detinuta anterior demiterii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Le cinstim astăzi pe Sfintele Muceniţe fecioare Agapia, Irina şi Hionia

astăzi, 07:00
4

Părinţii lor erau păgâni, închinători la idoli, dar ele îşi închinaseră viaţa lui Hristos, ca şi învăţătorul lor, Sfântul preot Zoil. Fiind prinse cele t...

Ce se întâmplă cu șoferii dacă refuză recoltarea de probe biologice!

Luni, 15 Aprilie 2024
218

Conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice este infracțiune. De aceea, legea rutieră îi obligă pe șoferi să se supună unui control de specialitate, atunc...

Se caută translator de limba germană pentru o firmă din Botoșani cu punct de lucru în Germania!

Luni, 15 Aprilie 2024
369

O firmă din Botoșani caută să angajeze, prin intermediul AJOFM, un translator de limba germană care va lucra în Germania. Candidatul va trebui să aibă studii medii/superioare și minim 3 ...