Constantin Contac o vrea pe Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri!

Constantin Contac o vrea pe Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri!

 Geanina Pintilei, fost director al Directiei de Drumuri si Poduri  

Geanian Pintilii, omul potrivit la locul potrivit!

Asta pare sa fie concluzia vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Constantin Contac, inaintea termenului de maine al procesului pe care fosta directoare de la Drumuri si Poduri l-a intentat Consiliului Judetean, ca urmare a demiterii din functie.

Si pentru ca Alianta PSD-PD-L a inceput sa functioneze la parametri maximi si in Botosani, Contac nu se sfieste sa spuna ca Alianta are nevoie de Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani.

Maine are loc procesul dintre Geanina Pintilii si Consiliului Judetean, dupa ce, la primul termen, reprezentantii CJ au solicitat o amanare.

Banuiesc ca prin acest proces se va lamuri situatia. Geanina Pintilii era una dintre cele mai bine pregatite profesional din Directie. Are facultatea de Drumuri, iar acum la DJDP este o adevarata problema din punct de vedere al personalului, care este in numar foarte mic si slab pregatit, spune Constantin Contac, vicepresedinte al Consiliului Judetean si lider PSD la nivel de Botosani.

Contac s-a declarat nemultumit de situatia de la Drumuri si Poduri, unde, spune el, oamenii sunt putini, fara experienta, si prost platiti.

Nu stiu ce a gresit Geanina Pintilii. Nu e usor sa gasesti un om la fel de bine pregatit ca ea. La Directia de Drumuri am ramas cu persoane fara experienta. Geanina Pintilii avea o contributie deosebita si ar fi un suflu bun de mentinere a Diectiei pe drumul cel bun, a incheiat Contac.

Reamintim ca Geanina Pintilii a fost demisa din functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri la sfarsitul lunii noiembrie 2008, si inlocuita cu Gabriel Gontaru, cel care conduce in prezent institutia.

Drept urmare, Geanina Pintilii a actionat in instanta Consiliul Judetean, solicitand repunerea pe functia detinuta anterior demiterii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ore de pregătire pentru bacalaureat, din martie, la Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava

astăzi, 11:29
30

Și în 2018, profesori ai Universității "Ștefan cel Mare" din Suceava (USV) oferă consultații gratuite atât pentru elevii de liceu, cât și pentru absolvenții ca...

Părintele Sorin Mihalache deschide conferințele duhovnicești la Biserica "Vovidenia" Botoșani!

astăzi, 10:28
130

Biserica Ortodoxă organizează în perioada Postului Sfintelor Paşti mai multe activităţi cu credincioşii, între acestea fiind conferinţele şi întâlnirile duhovniceşti.&...

Căutat de magistrații italieni, a fost găsit de polițiști în municipiul Dorohoi!

astăzi, 09:56
121

Bărbatul de 29 de ani a fost dus la Curtea de Apel Suceava, unde se vor lua măsurile pentru predarea sa către autoritățile italiene. În cursul zilei de luni, poliţiştii din cad...