Constantin Contac o vrea pe Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri!

Constantin Contac o vrea pe Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri!

 Geanina Pintilei, fost director al Directiei de Drumuri si Poduri  

Geanian Pintilii, omul potrivit la locul potrivit!

Asta pare sa fie concluzia vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Constantin Contac, inaintea termenului de maine al procesului pe care fosta directoare de la Drumuri si Poduri l-a intentat Consiliului Judetean, ca urmare a demiterii din functie.

Si pentru ca Alianta PSD-PD-L a inceput sa functioneze la parametri maximi si in Botosani, Contac nu se sfieste sa spuna ca Alianta are nevoie de Geanina Pintilii la conducerea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani.

Maine are loc procesul dintre Geanina Pintilii si Consiliului Judetean, dupa ce, la primul termen, reprezentantii CJ au solicitat o amanare.

Banuiesc ca prin acest proces se va lamuri situatia. Geanina Pintilii era una dintre cele mai bine pregatite profesional din Directie. Are facultatea de Drumuri, iar acum la DJDP este o adevarata problema din punct de vedere al personalului, care este in numar foarte mic si slab pregatit, spune Constantin Contac, vicepresedinte al Consiliului Judetean si lider PSD la nivel de Botosani.

Contac s-a declarat nemultumit de situatia de la Drumuri si Poduri, unde, spune el, oamenii sunt putini, fara experienta, si prost platiti.

Nu stiu ce a gresit Geanina Pintilii. Nu e usor sa gasesti un om la fel de bine pregatit ca ea. La Directia de Drumuri am ramas cu persoane fara experienta. Geanina Pintilii avea o contributie deosebita si ar fi un suflu bun de mentinere a Diectiei pe drumul cel bun, a incheiat Contac.

Reamintim ca Geanina Pintilii a fost demisa din functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri la sfarsitul lunii noiembrie 2008, si inlocuita cu Gabriel Gontaru, cel care conduce in prezent institutia.

Drept urmare, Geanina Pintilii a actionat in instanta Consiliul Judetean, solicitand repunerea pe functia detinuta anterior demiterii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beat și fără permis, a ajuns cu mașina în șanț!

astăzi, 12:41
18

Duminică, un bărbat de 23 de ani, din comuna Hudeşti, se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, oprind...

Sute de apartamente din municipiul Botoșani rămân, mâine, fără apă la robinete!

astăzi, 12:24
357

În vederea executării lucrărilor de înlocuire a branşamentului din OL Ø100 mm situat în zona Aleea Amurgului, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea f...

Locuri de muncă în județul Botoșani: Inginerii sunt la mare căutare, dar pe salarii mici!

astăzi, 12:01
199

1044 de locuri de muncă anunță angajatorii pentru județul Botoșani, în timp ce alte peste 100 de oferte vin din alte județe ale țării. În mediul privat sunt căutați inginerii din...