Consiliul Județean nu mai face locuințe pentru medici în clădirea fostului Centru de plasament "Elena Doamna"

Consiliul Județean nu mai face locuințe pentru medici în clădirea fostului Centru de plasament "Elena Doamna"

Spațiile din clădirea în care a funcționat Centrul de plasament "Elena Doamna" nu  vor mai fi transformate în locuințe pentru medici.

În urma unei evaluări dispusă de Consiliul Județean s-a concluzionat că ar fi mult prea mari costurile cu reabilitarea clădirii și transformarea spațiilor în apartamente de locuit.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a precizat că pentru un singur apartament costurile ar ajunge la câteva zeci de mii de euro.

"Un apartament ne-ar ajunge undeva la 80.000 de euro și am spus că nu avem atâția bani să dăm. Putem cumpăra cu bani mai puțini o locuință", a afirmat șeful Consiliului Județean.

Conducerea Consiliului Județean a făcut demersuri la nivel central în vederea obținerii unor fonduri pentru construcția, la Botoșani, a unor locuințe ANL pentru medici.

Imobilul fostului centru de plasament nu va rămâne totuși nefolosit. 

"Cei de la Evidența Populației stau într-un spațiu al Primăriei Botoșani, iar aceasta ne somează că au nevoie de spațiu. Vom reabilita locația de la "Elena Doamna" să mutăm acolo Evidența Populației, inclusiv arhiva", a spus Costică Macaleți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Intabulări pe tronsoanele de drum județean care vor forma drumul strategic. "Sunt șanse de 100% să obținem finanțarea"

Luni, 16 Octombrie 2017
2427

Potrivit președintelui Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, până la data de 31 octombrie trebuie finalizată intabularea tronsoanelor de drum județean care vor face parte...

Contractul colectiv de muncă de la Urban Serv, prelungit. Ce spune conducerea despre salarii!

Luni, 16 Octombrie 2017
349

Actualul contract colectiv de muncă de la nivelul societății Urban Serv a fost prelungit printr-un acord, și asta întrucât nu s-a putut încheia un nou contract.Directorul soc...

Peste 2.000 de elevi botoșăneni au cerut "Bani de liceu"

Duminică, 15 Octombrie 2017
746

Elevii botoșăneni vor putea beneficia și în acest an școlar de un sprijin financiar în cadrul Programului "Bani de liceu".Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școl...