Consiliul Județean nu mai face locuințe pentru medici în clădirea fostului Centru de plasament "Elena Doamna"

Consiliul Județean nu mai face locuințe pentru medici în clădirea fostului Centru de plasament "Elena Doamna"

Spațiile din clădirea în care a funcționat Centrul de plasament "Elena Doamna" nu  vor mai fi transformate în locuințe pentru medici.

În urma unei evaluări dispusă de Consiliul Județean s-a concluzionat că ar fi mult prea mari costurile cu reabilitarea clădirii și transformarea spațiilor în apartamente de locuit.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a precizat că pentru un singur apartament costurile ar ajunge la câteva zeci de mii de euro.

"Un apartament ne-ar ajunge undeva la 80.000 de euro și am spus că nu avem atâția bani să dăm. Putem cumpăra cu bani mai puțini o locuință", a afirmat șeful Consiliului Județean.

Conducerea Consiliului Județean a făcut demersuri la nivel central în vederea obținerii unor fonduri pentru construcția, la Botoșani, a unor locuințe ANL pentru medici.

Imobilul fostului centru de plasament nu va rămâne totuși nefolosit. 

"Cei de la Evidența Populației stau într-un spațiu al Primăriei Botoșani, iar aceasta ne somează că au nevoie de spațiu. Vom reabilita locația de la "Elena Doamna" să mutăm acolo Evidența Populației, inclusiv arhiva", a spus Costică Macaleți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1441

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
726

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
496

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...