Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Consiliul Județean Botoșani a scos la concurs posturi noi la două dintre Direcțiile din cadrul instituției.

Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Unul dintre posturile pentru care se organizează concurs este de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcţei Administrarea Patrimoniului - Compartimentul Administrarea Patrimoniului.

Se cer studii universitare de licență absovite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă și inginerie geodezică, specializarea msurători terestre și cadastru sau cadastru și managementul proprietăților.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Proba scrisă va avea loc în data de 4 iulie, iar concursul a fost programat pentru data de 6 iulie. 

Consiliul Județean angajează și un consilier, clasa I, grad profesional principalla Direcţia Investiţii şi Achiziţii Publice - Serviciul Investiţii.

Pentru acest post se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă. Se cere o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Proba scrisă și interviul vor avea loc în perioada 4-6 iulie.

Vezi AICI detalii despre concursuri!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
21

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
75

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
22

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...