Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Consiliul Județean Botoșani a scos la concurs posturi noi la două dintre Direcțiile din cadrul instituției.

Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Unul dintre posturile pentru care se organizează concurs este de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcţei Administrarea Patrimoniului - Compartimentul Administrarea Patrimoniului.

Se cer studii universitare de licență absovite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă și inginerie geodezică, specializarea msurători terestre și cadastru sau cadastru și managementul proprietăților.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Proba scrisă va avea loc în data de 4 iulie, iar concursul a fost programat pentru data de 6 iulie. 

Consiliul Județean angajează și un consilier, clasa I, grad profesional principalla Direcţia Investiţii şi Achiziţii Publice - Serviciul Investiţii.

Pentru acest post se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă. Se cere o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Proba scrisă și interviul vor avea loc în perioada 4-6 iulie.

Vezi AICI detalii despre concursuri!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

Marţi, 25 Septembrie 2018
285

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

Marţi, 25 Septembrie 2018
287

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

Marţi, 25 Septembrie 2018
345

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...