Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Consiliul Județean Botoșani a scos la concurs posturi noi la două dintre Direcțiile din cadrul instituției.

Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Unul dintre posturile pentru care se organizează concurs este de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcţei Administrarea Patrimoniului - Compartimentul Administrarea Patrimoniului.

Se cer studii universitare de licență absovite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă și inginerie geodezică, specializarea msurători terestre și cadastru sau cadastru și managementul proprietăților.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Proba scrisă va avea loc în data de 4 iulie, iar concursul a fost programat pentru data de 6 iulie. 

Consiliul Județean angajează și un consilier, clasa I, grad profesional principalla Direcţia Investiţii şi Achiziţii Publice - Serviciul Investiţii.

Pentru acest post se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă. Se cere o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Proba scrisă și interviul vor avea loc în perioada 4-6 iulie.

Vezi AICI detalii despre concursuri!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
210

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
466

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
196

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...