Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Consiliul Județean Botoșani a scos la concurs posturi noi la două dintre Direcțiile din cadrul instituției.

Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Unul dintre posturile pentru care se organizează concurs este de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcţei Administrarea Patrimoniului - Compartimentul Administrarea Patrimoniului.

Se cer studii universitare de licență absovite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă și inginerie geodezică, specializarea msurători terestre și cadastru sau cadastru și managementul proprietăților.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Proba scrisă va avea loc în data de 4 iulie, iar concursul a fost programat pentru data de 6 iulie. 

Consiliul Județean angajează și un consilier, clasa I, grad profesional principalla Direcţia Investiţii şi Achiziţii Publice - Serviciul Investiţii.

Pentru acest post se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă. Se cere o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Proba scrisă și interviul vor avea loc în perioada 4-6 iulie.

Vezi AICI detalii despre concursuri!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ajutoare de urgenţă, înmânate astăzi beneficiarilor de către prefect - FOTO

astăzi, 16:06
15

Prefectul Dan Şlincu şi funcţionari ai Agenţiei Judeţene de Prestaţii şi Inspecţie Socială au înmânat astăzi 26 de ajutoare de urgenţă, aprobate de Guvern în urmă cu dou...

CCIA Botoșani: Cursuri de calificare în meseria de agent de securitate!

astăzi, 15:23
183

CCIA Botoșani face înscrieri pentru curs GRATUIT de calificare agent de securitate. Cursul se adresează EXCLUSIV persoanelor fără loc de muncă, având minim 25 de ani, care d...

781 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele doua luni ale anului 2019

astăzi, 15:19
102

În primele doua luni ale anului 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Botosani au fost încadrate în muncă 781...