Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Consiliul Județean Botoșani a scos la concurs posturi noi la două dintre Direcțiile din cadrul instituției.

Consiliul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

Unul dintre posturile pentru care se organizează concurs este de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Direcţei Administrarea Patrimoniului - Compartimentul Administrarea Patrimoniului.

Se cer studii universitare de licență absovite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă și inginerie geodezică, specializarea msurători terestre și cadastru sau cadastru și managementul proprietăților.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Proba scrisă va avea loc în data de 4 iulie, iar concursul a fost programat pentru data de 6 iulie. 

Consiliul Județean angajează și un consilier, clasa I, grad profesional principalla Direcţia Investiţii şi Achiziţii Publice - Serviciul Investiţii.

Pentru acest post se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul de licență inginerie civilă. Se cere o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Proba scrisă și interviul vor avea loc în perioada 4-6 iulie.

Vezi AICI detalii despre concursuri!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani: "Ne trag în jos!"

Luni, 10 Decembrie 2018
331

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfâ...

Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

Luni, 10 Decembrie 2018
195

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB...

ANAF face anunțul: Sute de mii de români vor avea de câștigat

Luni, 10 Decembrie 2018
335

Cei care își plătesc obligațiile fiscale până la un anumit termen beneficiază de reduceri la impozit. Pentru reduceri se încadrează Persoanele fizice autorizate (PFA), cei cu v...